fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Emac aposta per tallers creatius tant per als m茅s menuts com per a adults a Borriana

Emac aposta per tallers creatius tant per als m茅s menuts com per a adults a Borriana

Un taller de periodisme i realitzar el pl脿nol del centre de Borriana a escala seran dos d’ells

A poc menys d’un mes per a la celebraci贸 del segon Emac a Borriana, a m茅s del cartell musical encap莽alat per Christina Rosenvigne, es comptar脿 amb fins a quatre tallers creatius destinats dos d’ells als m茅s menuts, i altres dos per a adults el cap de setmana del 3, 4 i 5 de febrer en la localitat de la Plana.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, i els directors del emac2017, Jessica Montero i Vicent Tormo, han donat a con猫ixer les quatre propostes creatives amb les quals el p煤blic podr脿 participar. 鈥淓s tracta de potenciar activitats en forma de tallers pels m茅s joves de la casa, i no tan joves鈥. En aquest cas, s贸n dos tallers destinats als m茅s menuts, 鈥淓l teu primer Fanzine鈥 i Arquilecturas 鈥淟a meva ciutat鈥.

En la jornada festiva del divendres, 3 de febrer, es realitzar脿 el taller de periodisme “Tu primer Fanzine”, on els participants comptaran amb diverses c脿meres Polaroid per realitzar la seva primera portada de fanzine, que despr茅s es podran emportar a casa.

El dissabte 4 a les 12:00, ser脿 el moment de Arquilecturas i el seu taller “La meva Ciutat”, on els participants disposaran d’un pl脿nol a escala del centre de Borriana, en el qual podran situar els edificis m茅s representatius de la ciutat, a m茅s de recon猫ixer els carrers i elements caracter铆stics de l’urbanisme local com s贸n les cases modernistes. (Per con猫ixer una mica m茅s sobre Arquilecturas i con猫ixer el que ser脿 el seu taller pel emac2017 (http://www.arquilecturas.es/).

A m茅s dels xiquets i xiquetes, els adults comptaran amb dos tallers que repeteixen en la segona edici贸 del emac. El primer d’ells estar脿 impartit per la il路lustradora valenciana Belen Segarra el diumenge 5 a les 13.30 hores, i es basa en la realitzaci贸 de retrats. Amb la imatge d’un personatge o artista del emac2017 els assistents podran crear una il路lustraci贸 amb la seva visi贸 personal del mateix. 鈥淣o s贸n necessaris grans coneixements art铆stics per a la realitzaci贸 del taller鈥.

I repeteix en emacart 2017, Maria Genoll i el seu taller: “No s茅 dibuixar” el diumenge 5 a les 12:00 hores, i que tan bona acollida va tindre en la primera edici贸 del emac. Una revisi贸 del taller de la primera edici贸 on els participants podran superar barreres.

Zona gastron貌mica

Entre les novetats d’aquesta segona edici贸, emac tamb茅 suma una ampliada zona de streetfood que passar脿 a ocupar la Pla莽a de la Merc猫, guanyant en comoditat per al p煤blic assistent. La zona s’amplia a quatre llocs de menjar, ja que a Croquetruck i Mann, amb menjar tradicional japon猫s, se sumen Vibra, hamburgueses gourmet, i “La cafetera viatgera”, un lloc de dol莽.

En aquesta segona edici贸, emac ha creat unes polseres dissenyades de record del festival, ja que una vegada m茅s totes les activitats, aix铆 com els concerts i sessions de dj’s seran gratu茂tes, 鈥渟olament fa falta vindre amb ganes鈥.

* Per apuntar-se als tallers ser脿 necessari enviar un mail a: borrianaemac@gmail.com indicant nom i cognoms (m脿s. 2 participants per mail). Fanzine: edat m铆nima 7 anys. Arquilecturas: Destinat a alumnes de Prim脿ria i ESO. Realitzar un retrat i No s茅 dibuixar per a adults. Places Limitades

Leave a Reply

Your email address will not be published.