fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

En dos o tres mesos acabaran les obres de la ronda nord del Port de Sagunt

En dos o tres mesos acabaran les obres de la ronda nord del Port de Sagunt

Esta obra suposa una inversi贸 de m茅s de 238.000 鈧 i tancar脿 la zona urbana pel nord i comunicar脿 la platja amb el barri San Jos茅 i Canet.

El delegat d’Urbanisme, Quico Fern谩ndez, ha visitat les obres de la ronda nord del Port de Sagunt per comprovar algunes de les q眉estions que afecten els ve茂ns i ha anunciat que acabaran en els pr貌xims dos o tres mesos. Este vial de 350 metres de longitud, que unir脿 l’avinguda Delta del riu i el carrer Serra Calderona, tancar脿 la zona urbana pel nord i comunicar脿 la platja i la zona del delta amb el barri San Jos茅 i Canet.

Quico Fern谩ndez ha destacat que l’acabament de les obres suposar脿 una gran millora per a esta zona: “Esta obra de pavimentaci贸 i reposici贸 de tota una s猫rie de serveis era un dels objectius m茅s importants de l’anterior equip de govern: la uni贸 de dos vials en el que 茅s la ronda nord del Port de Sagunt, i que tamb茅 facilitar脿 la mobilitat i la uni贸 entre el Port de Sagunt i Canet”. El delegat ha qualificat la inversi贸 com de “connexi贸 de gran magnitud per a la nostra ciutat” i ha afegit que el nou vial donar脿 molta vida i valor a la zona. El regidor ha recordat que l’inici de les obres es va retardar per problemes amb les l铆nies el猫ctriques i de telefonia.

La Junta de Govern va adjudicar el contracte d’obres en febrer de 2019 a l’empresa Asfaltos y Construcciones Elsan SA per un import total de 238.684 euros (IVA incl貌s).

Leave a Reply

Your email address will not be published.