fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

En dos o tres mesos acabaran les obres de la ronda nord del Port de Sagunt

En dos o tres mesos acabaran les obres de la ronda nord del Port de Sagunt

Esta obra suposa una inversió de més de 238.000 € i tancarà la zona urbana pel nord i comunicarà la platja amb el barri San José i Canet.

El delegat d’Urbanisme, Quico Fernández, ha visitat les obres de la ronda nord del Port de Sagunt per comprovar algunes de les qüestions que afecten els veïns i ha anunciat que acabaran en els pròxims dos o tres mesos. Este vial de 350 metres de longitud, que unirà l’avinguda Delta del riu i el carrer Serra Calderona, tancarà la zona urbana pel nord i comunicarà la platja i la zona del delta amb el barri San José i Canet.

Quico Fernández ha destacat que l’acabament de les obres suposarà una gran millora per a esta zona: “Esta obra de pavimentació i reposició de tota una sèrie de serveis era un dels objectius més importants de l’anterior equip de govern: la unió de dos vials en el que és la ronda nord del Port de Sagunt, i que també facilitarà la mobilitat i la unió entre el Port de Sagunt i Canet”. El delegat ha qualificat la inversió com de “connexió de gran magnitud per a la nostra ciutat” i ha afegit que el nou vial donarà molta vida i valor a la zona. El regidor ha recordat que l’inici de les obres es va retardar per problemes amb les línies elèctriques i de telefonia.

La Junta de Govern va adjudicar el contracte d’obres en febrer de 2019 a l’empresa Asfaltos y Construcciones Elsan SA per un import total de 238.684 euros (IVA inclòs).

Leave a Reply

Your email address will not be published.