fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es concentren un miler de persones per a exigir la defensa i regeneraci贸 de les platges de Nules

Es concentren un miler de persones per a exigir la defensa i regeneraci贸 de les platges de Nules

Els diferents grups municipals mostren unitat amb la lectura conjunta del manifest.

La concentraci贸 convocada per l’Ajuntament de Nules, l’Associaci贸 de Ve茂ns Mare de D茅u del Carme i l’Associaci贸 de Ve茂ns Platges de Nules ha comptat amb el suport de diferents forces pol铆tiques que han estat representades pels senadors del PSOE Josep llu铆s Grau i Artemi Rallo, i els diputats nacionals del PP, 脫scar Clavell i provincial Elena Vicente-Ru铆z. De fet el manifest ha estat llegit per representants dels grups municipals de l’Ajuntament de Nules, CeN, PP, PSPV-PSOE i M茅s Nules. I han tancat l’acte el president de l’Associaci贸 de ve茂ns mare de D茅u del Carmen, Manolo Oliver i l’alcalde de Nules, David Garc铆a.

Aix铆 doncs en el manifest s’exigeix a les diferents administracions tres punts principals. En primer lloc al Ministeri per a la Transici贸 Ecol貌gica que pressuposte i execute les obres necess脿ries per a protegir i promoure la regeneraci贸 de la costa de Nules, aix铆 com la de les poblacions del litoral de la zona sud de la prov铆ncia de Castell贸, redactant els projectes necessaris i adjudicant les obres per la via d’urg猫ncia; tamb茅 exigeixen a les institucions i autoritats competents de la Comunitat Valenciana que donen el suport que es mereix el poble de Nules, i que exigisquen al Govern Central la seua implicaci贸 en la resoluci贸 de la regressi贸 de les Platges de Nules i de la resta de pobles de Castell贸 Sud; i per 煤ltim, demanen que el di脿leg entre els representants del poble de Nules i les institucions competents es desenvolupe en un marc de m脿xim respecte, atenci贸 i empatia per part dels responsables nacionals, de la Generalitat Valenciana i del Servei Provincial de Costes de Castell贸, buscant el b茅 com煤 i l’atenci贸 a la ciutadania.

Des de les entitats organitzadores s’assenyala mitjan莽ant el manifest que “es tracta d’un problema pol铆tic i que s贸n els pol铆tics els que han de donar-li soluci贸 per este motiu demanen la uni贸 de tots els partits pol铆tics amb representaci贸 en la instituci贸 local” que s’ha vist, per tant, reflectida, en la lectura del manifest.

Amb este acte reivindicatiu “volem al莽ar la veu dient que la nostra platja no pot esperar m茅s, ens sentim clarament perjudicats per la falta de decisions pol铆tiques que ens donen suport a i necessitem amb la major urg猫ncia que es destinen les inversions necess脿ries per a protegir i regenerar la totalitat de la nostra platja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.