fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es modificarà el trànsit per la cavalcada infantil de falles a Gandia

Es modificarà el trànsit per la cavalcada infantil de falles a Gandia

L’aparcament en alguns carrers també es veurà afectat.

Este diumenge 24 de febrer tindrà lloc la cavalcada infantil de falles a la ciutat de Gandia. Per este motiu es modificarà el trànsit i l’aparcament en alguns carrers per tal de facilitar la correcta execució de l’esdeveniment.

Durant eixe dia, des de les 9:00 h fins a les 22:00 h es prohibirà l’aparcament a l’Av. República Argentina, tram comprés entre la plaça El·líptica i el C/ Pintor Sorolla; l’Av. de Beniopa, tram comprés entre el c/ Ferrocarril d’Alcoi i el C/ Abat Solà; i el C/ 9 d’octubre, tram comprés entre el c/ Ferrocarril d’Alcoi i el C/ Abat Solà.

A més, durant la mateixa franja horària també es modificarà el trànsit a l’Av. República Argentina, encreuament a l’Av. Beniopa, direcció prohibida (cap a la plaça El·líptica); a la Plaça El·líptica, encreuament a l’Av. República Argentina, direcció prohibida i direcció obligatòria a l’esquerra; a l’Av. República Argentina, encreuament a l’Av. Beniopa, direcció prohibida ( direcció plaça Crist Rei ).; a l’Av. República Argentina, encreuament al c/ 9 d’Octubre, direcció prohibida a cada costat (quedarà lliure el c/ 9 d’Octubre ); i l’Av. República Argentina, encreuament al c/ Pintor Sorolla, direcció prohibida ( cap a la plaça El·líptica).

A partir de les 10:00 hores i fins a les 22:00 hores, el transport públic URBANET, Línia 3, es vorà afectat, i es desviarà pel c/ Sant Rafael, c/ Xeresa, plaça de Joaquim Ballester, continuant el seu itinerari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.