fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es posa en marxa la nova brigada mediambiental amb vuit persones a Morella

Es posa en marxa la nova brigada mediambiental amb vuit persones a Morella

El Pla d’Ocupació Local compta amb una borsa de treball amb diferents canals d’informació per a traslladar les ofertes.

L’ajuntament de Morella ha creat una nova brigada forestal i mediambiental amb vuit persones, les quals s’incorporen demà a treballar. D’esta manera, un capatàs i set peons s’han contractat a través del Pla d’Ocupació Local i del programa EMERGE de LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) amb contractes de sis mesos. Així, esta brigada s’encarregarà de la neteja de camins i boscos, així com de realitzar tasques de prevenció d’incendis.

El regidor de Desenvolupament Rural i Medi Ambient, Joel Pascual, ha destacat que “esta brigada s’encarregarà de diferents treballs forestals per a conservar nets les nostres muntanyes i camins, la qual cosa també servix per a prevenir incendis”. A més, l’edil ha explicat que “estes incorporacions estan dins de programes d’ocupació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, d’esta manera, s’oferixen noves oportunitats a la gent aturada”. Finalment, Joel ha comentat que “quan s’incorpore esta brigada farà importants treballs en tot el terme municipal i especialment en zones properes als nuclis urbans de Morella, Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobla d’Alcolea”.

A més d’esta, també s’han incorporat al personal de l’ajuntament de Morella una persona d’administració i una altra en els serveis de neteja a través del Pla d’Ocupació Local de Morella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.