fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es posa en marxa la nova brigada mediambiental amb vuit persones a Morella

Es posa en marxa la nova brigada mediambiental amb vuit persones a Morella

El Pla d’Ocupaci贸 Local compta amb una borsa de treball amb diferents canals d’informaci贸 per a traslladar les ofertes.

L’ajuntament de Morella ha creat una nova brigada forestal i mediambiental amb vuit persones, les quals s’incorporen dem脿 a treballar. D’esta manera, un capat脿s i set peons s’han contractat a trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 Local i del programa EMERGE de LABORA (Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸) amb contractes de sis mesos. Aix铆, esta brigada s’encarregar脿 de la neteja de camins i boscos, aix铆 com de realitzar tasques de prevenci贸 d’incendis.

El regidor de Desenvolupament Rural i Medi Ambient, Joel Pascual, ha destacat que “esta brigada s’encarregar脿 de diferents treballs forestals per a conservar nets les nostres muntanyes i camins, la qual cosa tamb茅 servix per a prevenir incendis”. A m茅s, l’edil ha explicat que “estes incorporacions estan dins de programes d’ocupaci贸 del Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸, d’esta manera, s’oferixen noves oportunitats a la gent aturada”. Finalment, Joel ha comentat que “quan s’incorpore esta brigada far脿 importants treballs en tot el terme municipal i especialment en zones properes als nuclis urbans de Morella, Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobla d’Alcolea”.

A m茅s d’esta, tamb茅 s’han incorporat al personal de l’ajuntament de Morella una persona d’administraci贸 i una altra en els serveis de neteja a trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 Local de Morella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.