fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es realitzen millores per refor莽ar la seguretat del pont del Riu Cervol m茅s proper al Poliesportiu a Vinar贸s

Es realitzen millores per refor莽ar la seguretat del pont del Riu Cervol m茅s proper al Poliesportiu a Vinar贸s

S鈥檋an instal路lat nous focus de llum a la part superior del pont i una nova barana, tal com havien sol路licitat els ve茂ns de la zona

En les 煤ltimes setmanes s’han realitzat diverses millores al pont del riu Cervol m茅s proper al Poliesportiu Municipal, per tal de millorar la seguretat tant dels vianants com dels conductors que passen per all脿 di脿riament.

En primer lloc, detalla el regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, “s’ha posat una barana met脿l路lica blanca, que era una de les peticions que ens van realitzar els ve茂ns en diverses ocasions durant les reunions que vam tenir amb ells en 2016”.

La col路locaci贸 d’aquestes baranes, amb una inversi贸 que ascendeix als 16.200 euros, tamb茅 ha perm猫s, explica el regidor, guanyar almenys 30 cent铆metres d’amplada de vorera al retirar uns tubs que hi havia fixats a la part inferior.

“D’aquesta manera fem que el pas pel pont sigue molt m茅s c貌mode i segur per a tots, especialment per a aquelles persones que utilitzen cadires de rodes o que porten cotxets de beb茅”, ha agregat Alsina.

D’altra banda tamb茅 s’han dut a terme algunes actuacions per millorar la il路luminaci贸 d鈥檈sta zona, com l’arranjament de les pantalles que s’havien espatllat a la part divis貌ria del pont i la col路locaci贸 de nous focus a la part superior, millores que han estat assumides en aquest cas per l’empresa Elecnor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.