Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es talla el trànsit durant un mes a diversos carrers de Gandia

Es talla el trànsit durant un mes a diversos carrers de Gandia

La circulació d’estos dies serà modificada a causa de la reposició del clavegueram.

Des del 28 de gener al dia 22 de febrer es vol reposar el clavegueram al c/ Tirso de Molina, en el tram comprés entre el c/ Magistrat Català i el núm. 12 del c/ Tirso de Molina. Això provocarà una sèrie d’afectacions pel que fa al trànsit i al transport públic.

Durants els dies que dure esta millora, es prohibirà aparcar i es tallarà el trànsit en el carrer en qüestió. Els cotxes tampoc podran circular ni aparcar des de les 08.00 h del dia 28 fins a les 20.00 hores del dia 30 de gener, a l’Av de la Mar, en l’encreuament a l’av Blasco Ibáñez; el C/ Magistrat Català, en l’encreuament al C/ Cardenal Cisneros, el qual la direcció obligatòria serà per l’esquerra; i el C/ Sant Joan de Ribera, en l’encreuament a l’av del Grau, en el qual la direcció obligatòria serà per la dreta.

També hi haurà una parada alternativa de càrrega i descàrrega, des de les 08.00 h del dia 28 de gener fins a les 20.00 hores del dia 22 de febrer en el C/ Sant Joan de Ribera. La resta de vehicles no podran aparcar-hi.

Pel que fa al transport públic, amb motiu de l’afecció de l’encreuament del C/ Magistrat Català a l’alçada del c/ Tirso de Molina, tindrà un recorregut alternatiu fins al 30 de gener: Av. Blasco Ibáñez, plaça de Joan Fuster, C/ Benissuai, plaça de Joaquím Ballester, Av. de València, C/ Lepanto, Estació Intermodal i Av. Marqués de Campo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.