fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es talla el tr脿nsit durant un mes a diversos carrers de Gandia

Es talla el tr脿nsit durant un mes a diversos carrers de Gandia

La circulaci贸 d’estos dies ser脿 modificada a causa de la reposici贸 del clavegueram.

Des del 28 de gener al dia 22 de febrer es vol reposar el clavegueram al c/ Tirso de Molina, en el tram compr茅s entre el c/ Magistrat Catal脿 i el n煤m. 12 del c/ Tirso de Molina. Aix貌 provocar脿 una s猫rie d’afectacions pel que fa al tr脿nsit i al transport p煤blic.

Durants els dies que dure esta millora, es prohibir脿 aparcar i es tallar脿 el tr脿nsit en el carrer en q眉esti贸. Els cotxes tampoc podran circular ni aparcar des de les 08.00 h del dia 28 fins a les 20.00 hores del dia 30 de gener, a l’Av de la Mar, en l’encreuament a l’av Blasco Ib谩帽ez; el C/ Magistrat Catal脿, en l’encreuament al C/ Cardenal Cisneros, el qual la direcci贸 obligat貌ria ser脿 per l’esquerra; i el C/ Sant Joan de Ribera, en l’encreuament a l’av del Grau, en el qual la direcci贸 obligat貌ria ser脿 per la dreta.

Tamb茅 hi haur脿 una parada alternativa de c脿rrega i desc脿rrega, des de les 08.00 h del dia 28 de gener fins a les 20.00 hores del dia 22 de febrer en el C/ Sant Joan de Ribera. La resta de vehicles no podran aparcar-hi.

Pel que fa al transport p煤blic, amb motiu de l’afecci贸 de l’encreuament del C/ Magistrat Catal脿 a l’al莽ada del c/ Tirso de Molina, tindr脿 un recorregut alternatiu fins al 30 de gener: Av. Blasco Ib谩帽ez, pla莽a de Joan Fuster, C/ Benissuai, pla莽a de Joaqu铆m Ballester, Av. de Val猫ncia, C/ Lepanto, Estaci贸 Intermodal i Av. Marqu茅s de Campo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.