fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Festes i Policia Local reuneixen a les penyes per abordar la conviv猫ncia ciutadana durant la setmana de Sant Pasqual a Vila-real

Festes i Policia Local reuneixen a les penyes per abordar la conviv猫ncia ciutadana durant la setmana de Sant Pasqual a Vila-real

Poques setmanes abans de l’inici de les festes patronals de Sant Pasqual, les regidories de Festes i de Seguretat Ciutadana treballen coordinades per a garantir el normal desenvolupament dels festejos.

Els responsables d’ambdues 脿rees, Javier Serralvo i Silvia G贸mez, s’han reunit amb representants de les principals penyes i agrupacions de diverses zones de la ciutat, amb l’objectiu d’abordar la normativa en mat猫ria de conviv猫ncia ciutadana i aclarir els possibles dubtes.

“Les festes s贸n un par猫ntesi important en la rutina del dia a dia, promouen les relacions ve茂nals i afavoreixen l’economia local, amb impacte econ貌mic estimat en 1,5 milions d’euros. Per貌, per a assegurar l’猫xit de les setmanes de festes, 茅s fonamental tamb茅 treballar per garantir el respecte al descans dels ve茂ns i per la conviv猫ncia c铆vica”, assenyala Serralvo. “En general”, puntualitza G贸mez, “les festes de Vila-real destaquen per ser uns festejos multitudinaris, per貌 relativament tranquils; tot i aix貌, no podem obviar que en determinades zones es reben queixes per part dels ve茂ns per q眉estions com sorolls o brut铆cia que, si posem tots un poc de la nostra part, hem de poder atallar”, agrega la responsable municipal de Seguretat Ciutadana.

Amb este objectiu, la Policia Local i la Regidoria de Festes han convocat recentment als responsables d’unes 25 penyes situades en les zones on es registren un major nombre de queixes, com poden ser el raval del Carme i carrers adjacents, Crist de la Penit猫ncia, Tremedal o Sant Joaquim, entre altres. En la trobada, han participat tamb茅 el comissari principal i l’intendent de la Policia Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.