fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Incendi intencionat a les Revalladores d’Almassora

Incendi intencionat a les Revalladores d’Almassora

Entre l’any 2018 i el 2019 s’hi han produ茂t 14 focs intencionats en la mateixa zona del riu que estan sent investigats per la Policia local i Auton貌mica.

Novament el pir貌man o pir貌mans de les Revalladores han atemptat contra el Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars gestionat pels Ajuntaments de Borriana, Almassora, Vila-real, la Diputaci贸 de Castell贸 i la Generalitat Valenciana. Una altra vegada, i ja en van catorze en el darrer any i mig, han cremat un nou tram del marge esquerre del riu Millars, concretament la zona ubicada davall de la coneguda com a finca del milionari, al costat de la poblaci贸 d’Almassora. En esta ocasi贸 s’han cremat uns 3000 metres quadrats de canyar per貌 tamb茅 s’ha vist greument afectada un xicotet bosquet de xops negres i diversos peus de moreres, pins i altres esp猫cies de ribera.

Els focs reiterats es venen succeint durant l’煤ltim any i mig. Els seus responsables s’han capficat en cremar la zona que s’ubica entre la Casa de les Reixes i el pont de la via del tren. En esta ocasi贸 el foc es va iniciar cap a les 18.00 h de la vesprada de dijous i va quedar extingit unes dues hores despr茅s, segons informaci贸 de la Guarderia Rural del Consorci. L’煤ltim incendi provocat en esta mateixa zona es va produir fa poc m茅s d’una setmana. Els pir貌mans van botar foc davall una d’una olivera ubicada en la zona d’esbarjo on es situen uns bancs de fusta. L’incendi afortunadament va cremar uns pocs metres quadrats de vegetaci贸 per貌 va danyar part de l’olivera.

El Departament de Medi Ambient de la Policia Auton貌mica de la Generalitat Valenciana s’ha traslladat en diverses ocasions a la zona dels incendis per recavar informaci贸 i descobrir els responsables. La Policia Local d’Almassora tamb茅 han intensificat la vigil脿ncia en la zona de les Revalladores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.