fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ja es poden sol·licitar les beques menjador

Ja es poden sol·licitar les beques menjador

El programa RAI de la Fundació Probitas està apostant per la salut infantil per aquelles persones que pateixen exclusió social o que estan en una situació de vulnerabilitat.

En l’actualitat molta gent amb problemes econòmics no té el que es necessita per proporcionat una alimentació saludable als seus fills. Este fet va en augment i cada cop comença a ser més preocupant, ja que l’alimentació és molt important per assegurar el correcte creixement dels fills i per tant és important que no se’ls prive d’esta necessitat comuna.

Este increment de la pobresa en les famílies ha provocat una alta demanda de les ajudes menjador perquè els fills puguen rebre la millor alimentació possible, però a molts encara els costa poder permetre’s este tipus de servei. A més, avui en dia hi ha molts centres d’Educació Secundària en els que ja prescindeixen d’este servei a causa del nou horari intensiu en què es compacten les hores.

Este programa vol reduir la malnutrició en els menors de les famílies i per este motiu aposta per les noves beques menjador, que garanteixen un àpat nutritiu al dia a estos menors. Els que es beneficaran d’estes beques són els xiquets d’entre 3 a 12 anys que viuen en zones amb problemes socioeconòmics però també poden beneficiar-se d’estes ajudes els alumnes de secundària amb el programa””RAI-ESO Comemos Juntos”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.