fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda anuncia el començament dels treballs de camp al Corredor Verd del riu Sonella

Onda anuncia el començament dels treballs de camp al Corredor Verd del riu Sonella

L’empresa encarregada ha dut a terme alguns alçaments topogràfics per a conèixer pendents i desnivells

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha anunciat que l’empresa encarregada de la redacció del projecte per al Corredor Verd del riu Sonella ha començat ja amb els treballs de camp sobre el terreny. Així, diversos treballadors s’han desplaçat en els últims dies a la zona per a dur a terme l’alçament topogràfic i conéixer pendents i desnivells que hagen de ser previstos en la redacció del document guia del projecte.

Estes dades recollides durant les últimes setmanes serveixen per a crear els primers itineraris en la zona. Cal recordar que este projecte que impulsa l’Ajuntament d’Onda pretén remarcar este entorn natural i que la ciutat “torne a mirar al riu. D’esta manera, enfortim la nostra posició com a porta a la Serra d’Espadà, la qual cosa pot significar un bon atractiu per a possibles visitants i ajudar a complementar l’oferta turística de la ciutat”, ha explicat l’alcalde Ximo Huguet.

Així mateix, Huguet ha recordat que “este projecte ha sigut consensuat amb la ciutadania, en un procés en el qual han participat tant la resta de grups polítics que formen part de l’Ajuntament, com els veïns d’Onda, a través de diversos tallers, i que segueix obert a les aportacions de totes les persones que desitgen implicar-se” i ha afegit que “és molt il·lusionant per a la localitat perquè té molt bon encaix dins del projecte d’Onda Ciutat Saludable, ja que serà totalment accessible i es podrà utilitzar com a via per a caminar o córrer. Però, sobretot, perquè recuperem una zona d’alt valor mediambiental, que ara està una mica degradat i creem un matalaf de protecció per al riu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.