fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Justicia busca un immoble a Nules per a allotjar els jutjats mentre executen les obres d鈥檃mpliaci贸

Justicia busca un immoble a Nules per a allotjar els jutjats mentre executen les obres d鈥檃mpliaci贸

Nules fa d猫cades que reivindica la millora i ampliaci贸 de l’actual Jutjat.

La Conselleria de Just铆cia ha fet p煤blica la seua intenci贸 d’ampliar els Jutjats de Nules en sol路licitar ofertes per a l’arrendament d’un immoble per a destinar-lo a allotjar depend猫ncies i serveis dels 貌rgans judicials del Partit Judicial de Nules, durant l’execuci贸 de les obres d’adequaci贸 i ampliaci贸 dels actuals Jutjats.

Aix铆 doncs, entre els requisits de l’immoble cal destacar la proximitat a l’actual seu judicial; ubicaci贸 en planta baixa; superf铆cie estimada de 800 a 1.200 metres quadrats; haur脿 d’estar preparat en acabats com ara el s貌l, falsos sostres, il路luminaci贸 o climatitzaci贸; i preferiblement di脿fan.

Els interessats poden consultar l’anunci al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) de data 20 de setembre on s’especifica les caracter铆stiques de l’immoble, i en el cas que vulguen presentar propostes el termini 茅s de 15 dies naturals a comptar de l’endem脿 de la publicaci贸 d’este anunci.

Cal recordar que la consellera de Just铆cia, Gabriela Bravo, va anunciar el passat mes de mar莽 a Nules la intenci贸 de la Generalitat Valenciana d’ampliar els jutjats de Nules davant la problem脿tica existent. Nules 茅s partit judicial i fa d猫cades que reivindica la millora i l’ampliaci贸 de l’actual jutjat, per la qual cosa des de l’Ajuntament fa quasi dos anys que es va oferir la cessi贸 d’un solar municipal per a dur a terme les actuacions necess脿ries.

L’alcalde de Nules, David Garc铆a, comenta que “esta ampliaci贸 茅s una reivindicaci贸 de d猫cades que no ha tingut resposta fins ara, per la qual cosa des de l’Ajuntament agra茂m la r脿pida resposta, la voluntat i el comprom铆s de la Conselleria de Just铆cia perqu猫 a la fi esta demanda siga una realitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.