fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 actualitza mitjans i informaci贸 en el seu dispositiu provincial d’emerg猫ncies per prevenir els efectes de la gota freda

La Diputaci贸 actualitza mitjans i informaci贸 en el seu dispositiu provincial d’emerg猫ncies per prevenir els efectes de la gota freda

El diputat de Bombers es reuneix amb les prefectures implicades per actualitzar la informaci贸 davant la preemerg猫ncia nivell vermell.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha preparat el dispositiu provincial d’emerg猫ncies per als dies vinents sobre la base de les previsions de l’Ag猫ncia Estatal de Meteorologia i l’activaci贸 de l’Ag猫ncia Valenciana de Seguretat i Resposta a Emerg猫ncies de la preemerg猫ncia nivell vermell per temporal de pluges en tota la prov铆ncia. Aix铆, el Consorci Provincial de Bombers de la Diputaci贸 est脿 preparat per a intervenir de forma immediata davant qualsevol incid猫ncia derivada d’esta situaci贸.

El diputat de Bombers, Luis Rubio, i les diferents prefectures implicades, han mantingut una reuni贸 de coordinaci贸 este mat铆 al Centre Provincial de Coordinaci贸 del Consorci, revisant tot l’operatiu que est脿 ja preparat des d’ahir dimecres.

Rubio ha explicat que “hem mantingut una reuni贸 per actualitzar la informaci贸 i perfilar detalls del dispositiu que ja tenim actiu per atendre qualsevol emerg猫ncia que es puga derivar d’estes fortes precipitacions que estan previstes a la nostra prov铆ncia. Anirem adaptant els mitjans a les necessitats, i volem llan莽ar un missatge de precauci贸 a tots els ve茂ns per evitar qualsevol situaci贸 de risc”.

Cal tenir en compte que les previsions d’AEMET indiquen que a partir de les 18 h del Dijous dia 18 est脿 previst un empitjorament general de la situaci贸 meteorol貌gica a la prov铆ncia, iniciant-se un episodi de pluges fortes la incid猫ncia final de les quals a la prov铆ncia pot variar segons diversos factors, per la qual cosa es recomana un seguiment de l’actualitzaci贸 en les previsions i avisos. En qualsevol cas, actualment es preveu una situaci贸 de fortes pluges amb possibilitat d’acumulats de fins a 200mm/12h en qualsevol punt de la prov铆ncia, i de fins a 60 mm en una hora. Esta situaci贸, actualment, est脿 previst que es perllongue fins a les 00h del Dissabte 20 pel que cal tenir molt en compte els possibles acumulats.

A aix貌 cal sumar l’av铆s per ratxes de vent de fins a 80 km/h en tot el litoral i per al divendres se li suma avisos per temporal mar铆tim en tot el litoral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.