fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 amplia amb 25 nous voluntaris l’Agrupaci贸 de Protecci贸 Civil que ha cobert 1.376 serveis despr茅s de complir 5 anys

La Diputaci贸 amplia amb 25 nous voluntaris l’Agrupaci贸 de Protecci贸 Civil que ha cobert 1.376 serveis despr茅s de complir 5 anys

El Govern Provincial ha mobilitzat a 5.474 voluntaris en este servei que ajuda als pobles en els actes multitudinaris.

La Diputaci贸 de Castell贸 amplia amb 25 nous voluntaris l’Agrupaci贸 Provincial de Voluntaris de Protecci贸 Civil que ara compleix cinc anys com un servei consolidat que ha prestat ja un total de 1.376 serveis realitzats en els municipis de la prov铆ncia. Aix铆, el Govern Provincial ha mobilitzat durant este temps a 5.474 voluntaris en este servei creat per a ajudar als pobles que per ser xicotets no compten amb la seua pr貌pia Protecci贸 Civil per a generar un recurs que els ajudara en el desenvolupament d’actes multitudinaris.

El diputat de Bombers, Luis Rubio, s’ha mostrat molt satisfet amb el funcionament d’este servei “que s’ha consolidat en la prov铆ncia. No hi ha m茅s que veure el bon acolliment que ha tingut la seua creaci贸 i com cada vegada han sigut m茅s els pobles que s’han adherit per a comptar amb estos voluntaris que ajuden en les labors de senyalitzaci贸 del tr脿fic i del flux de persones, labors informatives i d’ajuda a l’organitzaci贸 d’actes multitudinaris”.

Cal tenir en compte que actualment l’agrupaci贸 compta amb 140 voluntaris que presten servei al total dels 87 municipis adherits, que tal com assenyala Rubio “estos pobles s贸n el 70% de tots els municipis de la prov铆ncia que no compten amb el seu propi servei de Protecci贸 Civil, la qual cosa 茅s un 猫xit d’implantaci贸 molt important tenint en compte que nom茅s existeix des de fa cinc anys”.

Cal tenir en compte que durant este temps en el qual el servei s’ha anat consolidant en la prov铆ncia, l’agrupaci贸 ha creat tres unitats espec铆fiques que s贸n: la Unitat Log铆stica, la Unitat Sanit脿ria i la Unitat Canina de Cerca i Rescat.

Quant a les instal路lacions, Rubio ha recordat que “tenim dues bases provisionals en la zona nord, en el parc de bombers dels Ports a Morella, i en la zona litoral situada a Almassora. Estem avan莽ant en la dotaci贸 d’infraestructura permanent amb la construcci贸 de la base definitiva de Protecci贸 Civil en la zona sud en L麓l’Alcora”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.