fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 aprova una l铆nia d’ajudes de 100.000 euros destinada a associacions i federacions d’associacions de persones majors

La Diputaci贸 aprova una l铆nia d’ajudes de 100.000 euros destinada a associacions i federacions d’associacions de persones majors

La vicepresidenta Patricia Puerrta explica que l’objectiu d’aquesta mena de subvencions 茅s el de contribuir a 芦la millora de l’atenci贸 i els serveis que reben jubilats i pensions, posant el focus de manera especial en els qui resideixen en l’脿mbit rural禄.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha aprovat una l铆nia d’ajudes dotada amb 100.000 euros per a associacions i federacions d’associacions de persones jubilades i pensionistes de la prov铆ncia. S贸n recursos concebuts per al desenvolupament de programes o activitats i per a l’equipament d’immobles. La convocat貌ria contempla que 70.000 euros es destinen a subvencionar despeses d’inversi贸 en equips inform脿tics, impressores i material t猫cnic per a la millora de la prestaci贸 de servei i 30.000 euros per a despeses corrents.

Ho ha anunciat la vicepresidenta responsable de l’脿rea de Benestar Social, Patricia Puerta, qui ha incidit 芦en el comprom铆s de la instituci贸 amb els nostres majors i amb la millora de les seues condicions de vida en el conjunt de la prov铆ncia, encara que com 茅s norma en l’actual equip de govern progressista, posant el focus de manera molt especial en les persones que resideixen en l’脿mbit rural i d’interior禄.

Puerta ha fet balan莽 del que van suposar aquestes ajudes l’any passat de 2021 per a explicar que es van beneficiar de les mateixes 105 entitats, que van dedicar aquests recursos al desenvolupament de 芦programes d’envelliment actiu i a l’atenci贸 a les persones d’edat avan莽ada en la seua localitat habitual de resid猫ncia禄, la qual cosa segons ha explicat, 芦tamb茅 茅s una manera de combatre l’猫xode rural i la despoblaci贸禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.