fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Jornada d’Esport i Conviv猫ncia celebra 13 anys de suport a la discapacitat

La Jornada d’Esport i Conviv猫ncia celebra 13 anys de suport a la discapacitat

El Pavell贸 Poliesportiu ha reunit m茅s d’un centenar de persones que han practicat diferents esports i han donat visibilitat a la discapacitat.

La pista central i l’annex semicobert del Pavell贸 Poliesportiu han acollit un any m茅s la Trobada d’Esport Adaptat, una de les activitats que tradicionalment se celebren a Benicarl贸 durant el mes de maig i que enguany s’emmarca en el nou projecte ‘Kimberl茅, escola d’empoderament col路lectiu’ que ha posat en marxa la Regidoria de Serveis Socials i Pol铆tiques Inclusives per a promoure la igualtat i la no discriminaci贸 de les persones.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, acompanyada de la regidora de Serveis Socials i Pol铆tiques Inclusives, Gemma Cerd脿, i el regidor d’Esports, Fernando Jovan铆, han assistit a l’entrega de diplomes a totes les persones participants en aquesta jornada, que no nom茅s ha contemplat una part l煤dica i esportiva sin贸 tamb茅 una vessant de conviv猫ncia i germanor per donar visibilitat a la discapacitat.

La trobada ha estat impulsada des de les entitats que conformen la Taula de treball de persones amb discapacitat i ha comptat amb la participaci贸 de les resid猫ncies El Collet i Sant Francesc, el Centre Ocupacional IVASS El Maestrat i les entitats Cocemfe, Afanias, Afare i Ateneu. A m茅s, en la jornada ha col路laborat activament l’alumnat del grau superior d’Atenci贸 a persones en situaci贸 de depend猫ncia de l’IES Ram贸n Cid.

Les persones assistents han pogut participar en una gran quantitat d’activitats esportives, com ara boccia, tennis-taula, domin贸 o escacs, i tamb茅 han gaudit de diferents tallers de dansa, musicoter脿pia i competicions esportives de futbol sala i b脿squet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.