fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació augmenta la freqüència de recollida de brosses en els 21 municipis dels Ports-Maestrat com a part de #Repoblem

La Diputació augmenta la freqüència de recollida de brosses en els 21 municipis dels Ports-Maestrat com a part de #Repoblem

El Govern Provincial millora el contracte de gestió de residus del Pla Zonal 01 sense que repercutisca en el rebut dels veïns.

La Diputació de Castelló ha aprovat el nou contracte de gestió de residus urbans dels municipis dels Ports-Maestrat pel qual amplia els dies de recollida de brossa sense que açò repercutisca en el rebut dels veïns. Així, a través d’un autèntic exercici d’eficiència en la gestió, el Govern Provincial torna a posar de manifest la seua prioritat estratègica de millorar els serveis dels municipis de l’interior per a seguir potenciant la igualtat d’oportunitats en tot el territori i lluites contra la despoblació com a part del seu programa #Repoblem.

El diputat de Sostenibilitat, Mario García, ha explicat que “des del Govern Provincial entenem que és important augmentar la freqüència de recollida de brosses en estos 21 municipis i fer-ho sense que açò supose encarir els impostos que ja paguen els veïns”.

En eixe sentit, el diputat ha assegurat que “el que hem fet és escoltar als ajuntaments i adaptar a les necessitats de cada poble este servei que a més varia en temporada baixa i alta tenint en compte que alta és durant els mesos d’estiu amb major afluència de visitants. En definitiva, es tracta d’un millor servei amb el mateix cost i que permetrà millorar la qualitat de vida en estos pobles”.

Els municipis que es beneficiaran d’esta millora són els següents: Ares del Maestrat, Benassal, Castellfort, Castell de Cabres, Cinctorres, Culla, Forcall, Herbers, La Mata de Morella, Morella, Olocau del Rei, Palanques, Portell de Morella, la Pobla de Benifassà, la Todolella, Torre d’En Besora, Vilafranca, Vilar de Canes, Vallibona, Villores i Zorita.

Per posar algun exemple de millora, a Benassal que fins ara tenia una freqüència de recollida de tres dies a la setmana en temporada baixa passa a tenir cinc dies, i en temporada alta passarà de tenir cinc dies de recollida a set. Forcall, fins ara tenia un dia de recollida en temporada baixa i tres en alta ara passarà a tenir tres dies i quatre respectivament. També triplica els dies de recollida de brosses a l’hivern Portell, que passa d’un dia a tres en temporada baixa i de tres a quatre en temporada alta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.