fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 cerca sinergies en el m贸n rural perqu猫 “Repoblem” contribu茂sca a la cohesi贸 territorial de la provincial

La Diputaci贸 cerca sinergies en el m贸n rural perqu猫 “Repoblem” contribu茂sca a la cohesi贸 territorial de la provincial

El Govern Provincial reafirma el seu comprom铆s amb els pobles de l’interior durant les “Jornades d’afirmaci贸 de la Nova Ruralitat”.

Consolidar la poblaci贸 en les zones de l’interior i que els castellonencs, amb independ猫ncia d’on residisquen, guanyen en qualitat de vida 茅s un objectiu prioritari per a la Diputaci贸 de Castell贸. Aix铆 ho ha reflectit el Govern Provincial en destinar dins del Pressupost per a 2017 prop de 17 milions d’euros al fet que la poblaci贸 rural de la prov铆ncia guanye en qualitat de vida i aix铆 ho ha corroborat aquest mat铆 el diputat de Mitj脿 Natural, Toni Cases, durant les ‘Jornades d’afirmaci贸 de la nova ruralitat’ celebrades a Benlloch.

“Aquesta administraci贸 t茅 com a eix estrat猫gic de la seua gesti贸 el garantir que ning煤 haja d’abandonar el seu poble per falta d’oportunitats i serveis. Per a莽貌, la cohesi贸 territorial 茅s una pol铆tica transversal en totes les 脿rees de treball i per a莽貌 cercar sinergies entre tots els agents socials, igualar les oportunitats i liderar el desenvolupament dels nostres municipis 茅s m茅s que un comprom铆s adoptat per Moliner; es tracta d’una realitat palpable en la majoria de les accions engegades des de la Diputaci贸”, ha ressenyat Cases.

En aquest sentit, i durant l’acte de benvinguda de les jornades en les quals col路labora la Diputaci贸, Cases ha posat en relleu el pla ‘Repoblem. Campanya per la Consolidaci贸 de la Poblaci贸 Rural de la Prov铆ncia de Castell贸’ com l’espai en el qual conflueixen tots els projectes encaminats a “impulsar el territori, dinamitzar l’economia i, en definitiva, a defensar l’ess猫ncia d’un territori 煤nic format per 135 identitats que s贸n el gran valor d’aquesta prov铆ncia”.
I 茅s que tal com ha destacat Cases, frenar la despoblaci贸 dels pobles de l’interior 茅s prioritari per a aquest Govern i per a莽貌 s’estan implementant totes les pol铆tiques, ajudes, serveis i oportunitats que “ajuden a dinamitzar els pobles de l’interior i es convertisquen en motor de desenvolupament per als nostres pobles”.

“Accions estrat猫giques dins del full de ruta establit per Moliner en el Pressupost per a 2017 com els POYS, que comptaran amb m茅s de 12 milions d’euros per a satisfer les necessitats de tots els municipis; les unitats de Respir Familiar, que augmentaran la seua partida per a cobrir la seua demanda, aix铆 com totes les pol铆tiques gestades per a fer de l’impuls del territori i el creixement una realitat en les zones rurals de la prov铆ncia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.