fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 activa un dispositiu enfront de nevades amb 190 efectius diaris i m茅s de 70 vehicles

La Diputaci贸 de Castell贸 activa un dispositiu enfront de nevades amb 190 efectius diaris i m茅s de 70 vehicles

El Consorci Provincial de Bombers ha invertit m茅s de 375.000 euros en la incorporaci贸 de dues m脿quines llevaneu i una pala que permeta actuar en carrers estrets.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha dissenyat un dispositiu enfront d’episodis de nevades que es compon de 190 efectius diaris i m茅s de 70 vehicles. Aix铆 ho ha explicat el president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, qui ha assenyalat que 芦com 茅s habitual, ho tenim tot disposat per a protegir la poblaci贸 en cas que siga necessari fer-ho禄.

El president ha realitzat tamb茅 芦una crida a la prud猫ncia禄 perqu猫 芦si arriben les nevades, es redu茂sca al m脿xim l’煤s de vehicles i no s’agafen res m茅s que quan siga estrictament necessari禄. Ha afegit, que 芦arribada aquesta circumst脿ncia, resulta vital consultar els comunicats meteorol貌gics perqu猫 en q眉esti贸 de serveis viaris hivernals, tamb茅 茅s millor previndre que curar禄.

Per part seua, el diputat de Bombers, Abel Ib谩帽ez, ha recordat que 芦recentment hem incorporat dues noves m脿quines llevaneu-saler que ha suposat una inversi贸 de 310.642 euros i una pala mini polivalent multifunci贸 per a treballs en carrers estrets, valorada en 65.000 euros禄. Segons ha indicat, 芦intentem millorar constantment perqu猫 els nostres bombers puguen treballar amb la major comoditat possible i per al qual el servei que es preste a la ciutadania siga de la m脿xima qualitat禄.

El dispositiu activat per la Diputaci贸 de Castell贸 a trav茅s del Consorci Provincial de Bombers consta de 20 m脿quines llevaneu, 10 vehicles saler, 30 vehicles auxiliars i 250 tones de sal. El Consorci disposa d’un vehicle eruga i una moto per a la realitzaci贸 de rescats en la neu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.