Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló aprova un conveni amb AFA per a la realització de tallers especialitzats amb malalts d’Alzheimer

La Diputació de Castelló aprova un conveni amb AFA per a la realització de tallers especialitzats amb malalts d’Alzheimer

La subvenció és de 20.000 euros i es destinarà a sufragar parcialment els honoraris professionals del personal especialitzat.

La Junta de Govern de la Diputació Provincial de Castelló ha aprovat en la seua última sessió un conveni per valor de 20.000 euros amb l’Associació Provincial de Familiars amb la Malaltia d’Alzheimer i altres demències (AFA) per al desenvolupament de tallers especialitzats destinats als usuaris dels centres de dia de Vinaròs, Vall d’Uixó, Onda i Vila-real.

Este import es destinarà a l’atenció parcial de les despeses derivades dels honoraris professionals del personal especialitzat encarregat d’impartir els tallers i al material consumible que siga necessari utilitzar.

Segons ha explicat la vicepresidenta, Patricia Puerta, es tracta d’una subvenció “necessària” perquè “entitats com AFA realitzen una labor encomiable que redunda en benefici del conjunt de la societat”. “Gràcies a estos centres de dia”, ha afegit, “s’aconseguix un doble objectiu: que els qui cuiden als seus familiars malalts puguen treballar i dedicar-se a si mateixos alguns moments de la jornada tenint la seguretat que els seus éssers estimats estan ben atesos, i mantenir l’arrelament familiar dels malalts, que totes les vesprades tornen a les seues cases”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.