fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de castell贸 completa les seues places per a l’excursi贸 ‘Ecosistemes verges en les cales d’Alcossebre’

La Diputaci贸 de castell贸 completa les seues places per a l’excursi贸 ‘Ecosistemes verges en les cales d’Alcossebre’

La Diputaci贸 de Castell贸 ha penjat el cartell de ‘complet’ per a l’excursi贸 ‘Ecosistemes verges en les cales d’Alcossebre’, que es realitzar脿 el diumenge 10 de juliol. Es tracta del quart itinerari que ofereix de manera gratu茂ta l’entitat provincial emparada en el programa ‘De ruta amb la Dipu’ que compta amb un total de 18 trajectes.

En aquesta ocasi贸, la senda tindr脿 comen莽ament a les 8.30 del mat铆, finalitzant aproximadament quatre hores despr茅s. Durant l’excursi贸, les persones inscrites podran con茅ixer de primera m脿 les cales Blanca i Mundina, passant pel Faro d’Irta i la platja del Serradal, travessant penya-segats baixos de conglomerats i barrancs mediterranis, i arribant fins a la microreserva de flora de la indescriptible cala Argilaga. Es finalitzar脿 la ruta amb un bany en les aig眉es m茅s pures de la costa.

La diputada de Medi natural, Mar铆a Jim茅nez, s’ha mostrat molt orgullosa per ”haver aconseguit que es reserven totes les places per a aquesta ruta”, i ha animat a la societat castellonenca a ”mantindre aquest h脿bit en els seg眉ents itineraris, tots ells gratu茂ts”.

Les persones interessades a apuntar-se a les seg眉ents excursions poden formalitzar les reserves de manera gratu茂ta entrant en la p脿gina web de la Diputaci贸 de Castell贸, mitjan莽ant l’enlla莽聽https://www.dipcas.es/es/de-ruta-con-la-dipu.html聽en el qual, a m茅s, s’explica per a quina mena de p煤blic es recomana cadascuna de les rutes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.