fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 demanar脿 a la Generalitat que pague als ajuntaments el cost de la pujada salarial dels tallers d’ocupaci贸

La Diputaci贸 de Castell贸 demanar脿 a la Generalitat que pague als ajuntaments el cost de la pujada salarial dels tallers d’ocupaci贸

El Ple del pr貌xim dimarts debatr脿 la moci贸 presentada pel Grup Popular despr茅s de les greus dificultats d’alguns municipis.

La Diputaci贸 de Castell贸 instar脿 a la Generalitat en el Ple del pr貌xim dimarts, 19 de febrer, al fet que augmente el finan莽ament i amplie totes les ajudes dels programes d’ocupaci贸 o mixtos d’ocupaci贸 i formaci贸 amb la finalitat d’assumir l’augment del cost salarial dels treballadors contractats derivat de la pujada del Salari M铆nim Interprofessional amb efectes retroactius des del passat 1 de gener de 2019. Aix铆, el Govern Provincial es posa de costat dels ajuntaments i entitats locals de la prov铆ncia que ja han aplicat esta pujada de sou als alumnes/treballadors durant el mes de gener el que suposa un increment important del cost del programa d’ocupaci贸 i, en algunes ocasions, serioses dificultats econ貌miques per als ajuntaments de la prov铆ncia.

Aix铆 ho ha explicat el diputat provincial de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella. “No creiem just que Generalitat es desentenga d’este cost que complica el dia a dia dels nostres ajuntaments. Tant la Conselleria com la direcci贸 general del SERVEF han comunicat que no estan en disposici贸 d’assumir este augment del Salari M铆nim, i amb esta injust铆cia estan creant un greu perjudici econ貌mic als nostres pobles, i fins i tot tamb茅 a la mateixa Diputaci贸, perqu猫 tant ajuntaments com Govern Provincial estem assumint 铆ntegrament una despesa que li correspon pagar a la Generalitat”.

脡s per aix貌 que la moci贸 registrada pel Grup Popular demana a m茅s a la Generalitat que modifique tota la normativa per a actualitzar a l’al莽a, amb efectes d’1 de gener de 2019, totes les ajudes a entitats i associacions i que estan relacionades amb el Salari M铆nim Interprofessional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.