fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 millorar脿 la seguretat de la carretera que unix l’Alcora i Araia

La Diputaci贸 de Castell贸 millorar脿 la seguretat de la carretera que unix l’Alcora i Araia

脡s una de les reivindicacions que el primer edil alcor铆, Samuel Falomir, va traslladar al president en la ronda de reunions per a dissenyar el pressupost.

La Diputaci贸 de Castell贸 donar脿 soluci贸 a una de les reivindicacions m茅s demandades per l’Ajuntament de l’Alcora, la millora de la seguretat vi脿ria en la carretera CV-192 que dona acc茅s a la pedania d’Araia. El president de la instituci贸 provincial, Jos茅 Mart铆, ha visitat hui el punt en concret acompanyat per personal del Servei de Carreteres i per l’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, per tal de con猫ixer ‘in situ’ l’estat de conservaci贸 i la problem脿tica que afecta este vial propietat de la Diputaci贸 Provincial.

En paraules del primer edil, es tracta d’una actuaci贸 “molt necess脿ria i demandada” perqu猫 “parlem d’una carretera mot estreta -on a penes hi caben dos vehicles- que suporta un important volum de tr脿nsit en diferents 猫poques de l’any”. Per貌, ha puntualitzat, “el major risc el trobem a les cunetes al descobert”, ja que “suposen un risc important d’accident tant per als conductors com per a ciclistes i s贸n tamb茅 un perill per als ve茂ns que pugen a peu a la pedania”.

Mart铆 ha recollit el guant de l’Alcora i ha explicat que “ara seran els t猫cnics de la Diputaci贸 els que comencen a treballar en el projecte que determinar脿 les millores i les fases a realitzar per a millorar la seguretat vi脿ria” i que passaran, segons Carreteres, per la formigaci贸 de les cunetes a partir de 2020″. I 茅s que la Diputaci贸 “茅s sensible amb els problemes dels alcorins i les alcorines”. En este sentit, ambd贸s mandataris han aprofitat l’ocasi贸 per a tractar altres temes d’inter猫s del municipi, com la finalitzaci贸 del Parc de Voluntaris de Protecci贸 Civil, que s’ha incl貌s en els comptes de la Diputaci贸 per a 2020.

Falomir, per a acabar, ha agra茂t “la gran implicaci贸” personal i institucional que mant茅 amb l’Alcora i ha posat en valor “la gran tasca d’escolta que s’est脿 realitzant des de la Diputaci贸, promovent que siguen els alcaldes els que exposen les necessitats dels seus municipis i quines infraestructures son priorit脿ries”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.