fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 posa en marxa en Pla de Digitalitzaci贸 per a empreses, aut貌noms i cooperatives

La Diputaci贸 de Castell贸 posa en marxa en Pla de Digitalitzaci贸 per a empreses, aut貌noms i cooperatives

La baremaci贸 de sol路licituds tindr脿 especialment en compte les empreses menudes situades en localitats amb poca poblaci贸.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha publicat les bases del Pla de Digitalitzaci贸 destinat a pimes, persones aut貌nomes i cooperatives de la prov铆ncia. L’objectiu d’aquestes ajudes 茅s incentivar i promoure la transformaci贸 digital del teixit empresarial de les comarques de Castell贸 mitjan莽ant la incorporaci贸 de noves tecnologies que contribu茂squen a enfortir la seua competitivitat i productivitat, aix铆 com per a augmentar la seua capacitat de comercialitzaci贸 i de modernitzaci贸 d’estrat猫gies de comunicaci贸 i venda.

El diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Pau Ferrando, ha explicat que aquesta l铆nia de subvencions, dotada de 450.000 euros, s’emmarca en el 芦comprom铆s de la Diputaci贸 de Castell贸 en la transici贸 digital que exigix el context actual, especialment despr茅s de l’experi猫ncia dels confinaments totals o parcials que han limitat l’exercici de moltes empreses que necessiten innovar en el terreny de les TIC per sostenir l’economia i l’ocupaci贸 a la nostra prov铆ncia禄.

Igualment, ha especificat que 芦s’establixen criteris de reequilibri territorial禄, de manera que la baremaci贸 discriminar脿 positivament les empreses amb pocs treballadors i localitzades en municipis menuts. En tot cas, podran beneficiar-se d’aquestes ajudes, de fins a 8.000 euros, totes aquelles entitats que tinguen seu fiscal en una localitat castellonenca.

Aix铆, el Pla de Digitalitzaci贸 de la Diputaci贸 pret茅n que el desenvolupament econ貌mic que genere 芦siga social i mediambiental sostenible en el temps i assegure la igualtat entre les zones urbanes i rurals禄, assegura Ferrando. Per a tal finalitat, definix dues l铆nies d’acci贸 a les que es poden adherir els o les sol路licitants i que es corresponen a despesa corrent o inventariable.

La primera opci贸 contempla la subvenci贸 de serveis de consultoria avan莽ats per a la transformaci贸 digital i serveis de m脿rqueting digital per a la definici贸 i implantaci贸 d’estrat猫gies de comunicaci贸, publicitat i m脿rqueting en xarxes socials, aix铆 com la incorporaci贸 de solucions tecnol貌giques per a la digitalitzaci贸 dels processos de negoci i gesti贸 empresarial en el n煤vol.

En el segon cas, es podran cobrir les inversions destinades a l’adquisici贸 de solucions inform脿tiques per a facturaci贸 i comptabilitat, per al teletreball, l’aplicaci贸 d’intel路lig猫ncia artificial, l’automatitzaci贸 de processos, ciberseguretat i rob貌tica, aix铆 com per a equipament inform脿tic (ordinadors, tauletes, TPV, amplificadors/repetidors de wifi) o el disseny d’aplicacions m貌bils, traduccions de contingut web a diferents idiomes i adaptaci贸 al Reglament General de Protecci贸 de Dades. Tamb茅 s’inclouen en aquest apartat la creaci贸 i millora de botigues en l铆nia i cat脿legs digitals per a desenvolupar, enfortir i potenciar una estrat猫gia comercial de venda a dist脿ncia.

Els interessats a conc贸rrer en aquest procediment podran presentar les seues sol路licituds fins al 10 de juny per via telem脿tica a trav茅s de la seu electr貌nica de la Diputaci贸 Provincial de Castell贸, a trav茅s de l’enlla莽 https://dipcas.sedelectronica.es/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.