fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 presenta la guia de bones pr脿ctiques dels serveis socials provincials per a millorar l’atenci贸 a la ciutadania

La Diputaci贸 de Castell贸 presenta la guia de bones pr脿ctiques dels serveis socials provincials per a millorar l’atenci贸 a la ciutadania

El president Jos茅 Mart铆 assenyala que el document ser脿 “una important ferramenta 煤til per millorar l’atenci贸 a les persones”.

La sala d’actes de la Diputaci贸 de Castell贸 ha acollit la presentaci贸 de la ‘Guia de bones pr脿ctiques dels serveis socials de la prov铆ncia de Castell贸’ impulsada per l’脿rea de Benestar Social i que t茅 com a objectiu identificar pr脿ctiques d’猫xit per a avan莽ar i millorar el desenvolupament del model del sistema p煤blic dels serveis socials. La guia va dirigida als i les professionals que formen part de la xarxa p煤blica de l’assist猫ncia social i han participat 135 municipis.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, ha assenyalat que aquest document “ser脿 una important ferramenta 煤til per millorar l’atenci贸 a les persones” i ha afegit que “el benestar de les persones i la seua qualitat de vida s贸n eixos fonamentals en la nostra acci贸 pol铆tica”.

Mart铆 ha explicat que “hem impulsat tota mena d’iniciatives perqu猫 els ve茂ns i ve茂nes de la prov铆ncia compten amb els serveis socials que necessiten per fer millor el seu dia a dia”. “Parlem de la gent gran, de les persones m茅s vulnerables, de fam铆lies, menuts i adolescents que en algun moment de la seua vida poden tindre la necessitat de rebre algun d’aquests serveis. I per a la Diputaci贸 de Castell贸 茅s molt important que es donen amb garanties i qualitat”, ha afegit el president.

Mart铆 ha explicat que “estem avan莽ant i volem que els avan莽os vagen acompanyats de plans viables que donen resposta a les necessitats reals dels nostres ve茂ns i ve茂nes”. “Entenem que els serveis socials s贸n la base de l’Estat del Benestar i garantir l’atenci贸 a qui ho necessita 茅s contribuir a un m贸n m茅s democr脿tic i igualitari, i aquesta guia contribu茂x a assolir aquesta equitat i de fer-ho amb la idone茂tat que pertoca”, ha afegit.

Per la seua part, la vicepresidenta y diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha destacat que la guia va dirigida als i les professionals “amb l’objectiu d’identificar pr脿ctiques d’猫xit i avan莽ar en aqueix model de sistema p煤blic de serveis socials que volem”. “Hui 茅s un dia important per a la prov铆ncia de Castell贸 i per als seus ve茂ns i ve茂nes perqu猫 hui donem un nou impuls a la xarxa de serveis socials i complim amb el nostre comprom铆s de treballar per i per a les persones i millorar la seua qualitat de vida, un comprom铆s que hem materialitzat en aquesta guia”, ha afegit.

Puerta ha explicat que “la finalitat 煤ltima de la guia s’orienta a aconseguir l’objectiu de construir una prov铆ncia socialment justa i equitativa, generadora de drets i oportunitats per a tothom, una prov铆ncia que no deixa a ning煤 arrere”.

Finalment, la vicepresidenta ha ressaltat que “tamb茅 hem volgut que aquesta guia fora una guia participativa, en el qual totes les persones que treballen a la prov铆ncia de Castell贸 pogueren aportar el seu bagatge professional, coneixement i experi猫ncia”.

L’acte tamb茅 ha comptat amb la pres猫ncia de la directora de l’empresa Creas, Marisa Calvet, qui ha explicat el vessant t猫cnic del projecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.