fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 sol路licita als sindicats que traslladen les seues propostes econ貌miques i t猫cniques per a avan莽ar en la carrera professional

La Diputaci贸 de Castell贸 sol路licita als sindicats que traslladen les seues propostes econ貌miques i t猫cniques per a avan莽ar en la carrera professional

El diputat de Recursos Humans, Santiago Agust铆, recorda als representants sindicals que se’ls va explicar el divendres una soluci贸 que permetria recon茅ixer la labor dels treballadors i les treballadores “respectant la legalitat”.

El diputat de Recursos Humans, Santiago Agust铆, ha sol路licitat als sindicats amb representaci贸 en la Diputaci贸 de Castell贸 que traslladen les seues propostes econ貌miques i t猫cniques per a poder continuar fent els passos necessaris en la implantaci贸 de la carrera professional “respectant per descomptat la legalitat”.

L’equip de govern, en una reuni贸 celebrada el passat 16 de setembre, amb els representants sindicals, va traslladar una proposta de reglament i una proposta econ貌mica “que permeten posar en marxa un sistema de carrera professional que reconeix i retribueix l’acompliment dels treballadors i treballadores d’aquesta administraci贸, complint amb els l铆mits legals en mat猫ria pressupost脿ria”.

At茅s que, en data de hui dimarts 20 de setembre, les diferents seccions sindicals “no han proporcionat cap proposta econ貌mica, malgrat ser de vital import脿ncia per a la implantaci贸 de la carrera professional”, Santiago Agust铆 els ha sol路licitat que, “com m茅s prompte millor, ens facen arribar aquestes propostes”.

Aix铆 mateix, i tal com es va traslladar divendres passat, tamb茅 se’ls demana que realitzen les propostes t猫cniques al reglament de Carrera Horitzontal i l’Avaluaci贸 de l’Acompliment de la Diputaci贸 de Castell贸, amb la finalitat de poder avan莽ar, donada la necess脿ria tramitaci贸 administrativa de Taula de Negociaci贸 i aprovaci贸 posterior per l’貌rgan competent.

El plantejament de l’equip de govern de la Diputaci贸, com va exposar el divendres passat el diputat de Recursos Humans, Santiago Agust铆, 茅s aprovar un Reglament de Carrera Professional, amb una reestructuraci贸 dels diferents components retributius. Aix貌 permetr脿 posar en marxa la carrera per a poder anar dotant-la progressivament de m茅s fons. Amb aix貌, segons Agust铆, 芦no s’incrementa la massa salarial per damunt del l铆mit禄, per la qual cosa 芦estem davant l’煤nica via legal i per tant, l’煤nica manera de garantir el pagament de la Carrera Professional禄.

En la citada reuni贸, el president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, va deixar clar que 芦l’actual equip de govern ha estat des del primer moment treballant a donar una soluci贸 al tema, amb di脿leg i transpar猫ncia, respectant la llibertat d’expressi贸 de tots, sense donar l’esquena a ning煤禄. Aix貌 es va veure reflectit en el preacord subscrit el passat 4 d’abril amb els representants sindicals 芦i ara amb aquesta proposta de Reglament禄.

Jos茅 Mart铆 va insistir que 芦entenem com a justes aquestes reivindicacions, de la mateixa manera que tots i totes hem de ser conscients de les dificultats que hi ha i que nom茅s hi ha un cam铆: la legalitat禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.