fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 destina 215.000 euros a garantir el transport adaptat dels col路lectius en risc d’exclusi贸 de la prov铆ncia

La Diputaci贸 destina 215.000 euros a garantir el transport adaptat dels col路lectius en risc d’exclusi贸 de la prov铆ncia

El Govern Social inverteix 77.000 euros per a subvencionar el manteniment d’aquest servei prestat per entitats socials

La Diputaci贸 de Castell贸 destinar脿 enguany un total de 215.000 euros per a garantir el transport adaptat dels col路lectius en risc d’exclusi贸 social de la prov铆ncia. El Govern Provincial ha aprovat una s猫rie de convocat貌ries destinades a afavorir aquest servei de mobilitat que “afavoreix la inserci贸 social dels seus usuaris i els permet guanyar en benestar i qualitat de vida”.

La diputada d’Acci贸 Social, Elena Vicente-Ruiz, ha ressaltat la naturalesa d’una l铆nia de convocat貌ries que “m茅s enll脿 de la seua quantia, 茅s un reflex del comprom铆s adquirit per aquesta administraci贸 a l’hora d’impulsar la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs i refor莽ar l’excel路lent treball realitzat per les entitats socials que treballen di脿riament per construir una prov铆ncia millor per a tots”.

Per a a莽貌, i entre les ajudes aprovades, s’han consignat fins a 77.000 euros, la quantia m茅s gran, per a subvencionar el manteniment de serveis de transport adaptat prestat per les ONGs que operen a Castell贸. “D’aquesta manera -ha incidit Vicente-Ruiz- reforcem el seu treball garantint el trasllat dels castellonencs des del seu lloc d’origen als centres i depend猫ncies en els quals s贸n atesos”.

脡s el cas, sense anar m茅s lluny, dels 17.116 euros mitjan莽ant els quals se subvencionar脿 l’adquisici贸 d’un vehicle adaptat per part de la fundaci贸 Danye Cerebral Adquirit ‘ATENEU-Castell贸’, els 15.000 euros programats per a assegurar el servei de transport col路lectiu de viatgers d’entitats sectorials vinculades a l’acci贸 social o els 10.000 euros que possibilitaran la contractaci贸 del transport escolar per a alumnat amb diversitat funcional de la zona nord de la prov铆ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.