fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació i el CEEI obren el termini d’inscripció per a la segona edició del programa de desenvolupament empresarial ‘Move UP!’

La Diputació i el CEEI obren el termini d’inscripció per a la segona edició del programa de desenvolupament empresarial ‘Move UP!’

La iniciativa ofereix un extens programa formatiu per a empreses de recent creació i emprenedors amb idees de negoci.

El programa de desenvolupament empresarial ‘Move UP! Emprèn amb Èxit’ impulsat per la Diputació i CEEI Castelló encara la recta final del seu període d’inscripció amb l’objectiu de “convertir-se de nou en esta segona edició en el millor aliat per als castellonencs que vulguen desenvolupar una idea de negoci o hagen emprés fa poc un projecte empresarial”.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha valorat la rellevància d’una iniciativa cofinançada a parts iguals per Govern Provincial i CEEI que tancarà dilluns que ve dia 10 el termini de reserva de plaça per a “iniciar immediatament un procés d’assessorament i formació personalitzat que convertisca l’inesgotable talent dels castellonencs en el millor recurs per al desenvolupament empresarial i la creació d’ocupació en la província”.

Per a açò, esta iniciativa empresarial compta amb un doble públic objectiu. D’una banda, el d’aquells que tinguen idea de negoci o projecte empresarial i decisió per a poder desenvolupar-ho dins d’un ecosistema d’emprenedors i, en segon lloc, les empreses en fases molt primerenques, amb un màxim de 24 mesos en el mercat, que cerquen un impuls per al seu creixement i consolidació.

Tot para, tal com ha subratllat el diputat de Promoció Econòmica, “fer de ‘Move UP!’ una eina que garantisca l’èxit dels projectes tutelats i, per tant, garantisca el creixement del teixit empresarial a Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.