fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació enriqueix l’oferta de turisme cultural per al pròxim estiu amb l’I Festival Benafigos Arts

La Diputació enriqueix l’oferta de turisme cultural per al pròxim estiu amb l’I Festival Benafigos Arts

El Govern Provincial dóna suport a esta iniciativa per dinamitzar el municipi a través d’una oferta cultural de primer nivell.

La Diputació de Castelló enriquirà l’oferta de turisme cultural de la província el pròxim estiu amb l’I Festival Benafigos Arts. Durant els quatre caps de setmana d’agost, quatre concerts lírics de primer nivell crearan un producte cultural únic basat en la qualitat del seu programa i en l’atractiu turístic de Benafigos. La previsió és la d’atraure a un total de 2.000 persones perquè, a través d’este festival coneguen tota l’oferta gastronòmica i cultural de la zona. Així ho ha plantejat l’organització avui en la presentació d’esta iniciativa que compta amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació.

El vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha assegurat que “el Benafigos Arts naix compartint els principis amb els quals treballem des de la Diputació, amb l’objectiu d’oferir un producte cultural de qualitat, per a dinamitzar i donar a conèixer el nostre territori i com a motor dinamitzador i generador d’oportunitats de futur per als nostres pobles. Sumarem esforços entre totes les parts perquè la seua primera edició siga un èxit i aconseguisca posicionar-se com una oferta complementària de qualitat per totes les persones que ens visiten durant l’estiu”.

Per part de l’Ajuntament de Benafigos, la seua alcaldessa Mercedes Cortés, ha assenyalat que “Benafigos Arts és fruit de l’amor de tot un poble a la cultura i al seu entorn. Benafigos mereix poder exportar els seus valors a través d’un festival que naix per a ser únic i per a servir d’oportunitat per a tot un poble poder mostrar el seu arrelament i la seua riquesa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.