fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 fomentar脿 l’envelliment actiu a trav茅s dels I Jocs Castellonencs d’Adults Majors

La Diputaci贸 fomentar脿 l’envelliment actiu a trav茅s dels I Jocs Castellonencs d’Adults Majors

El Govern Provincial es recolza en l’esport i la cultura com a eixos d’esta innovadora iniciativa que comen莽ar脿 el 23 de febrer.

La Diputaci贸 de Castell贸 fomentar脿 l’envelliment actiu a trav茅s dels I Jocs Castellonencs d’Adults Majors (I JCAM), una competici贸 esportiva que recorrer脿 els pobles de Castell贸 a partir del pr貌xim 23 de febrer. El Govern Provincial es recolza en l’esport i la cultura com a eixos m茅s importants d’esta innovadora iniciativa que recolza al sector poblacional m茅s major dels pobles de la prov铆ncia tamb茅 a trav茅s de la posada en valor dels jocs tradicionals de Castell贸.

La diputada d’Acci贸 Social, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que “esta iniciativa respon a la inquietud dels nostres majors, que cada vegada m茅s demanden un altre tipus d’activitats diferents de les quals fins ara duien a terme les institucions per a fomentar el seu envelliment actiu i millorar la seua qualitat de vida”.

Aix铆, la diputada ha assegurat que “amb estos jocs estem fomentant l’esport, eix estrat猫gic de la Diputaci贸, al mateix temps que posem en valor pr脿ctiques culturals tradicionals i la sana compet猫ncia entre els majors de diferents municipis de la prov铆ncia”.

Cal tenir en compte que les inscripcions ja poden realitzar-se en els 10 ajuntaments dels municipis en els quals es realitzaran estos primers jocs, que s贸n els seg眉ents: Alcal谩 de Xivert el 23 de febrer, el 16 de mar莽 a Les Useres, el 23 de mar莽 a Benicarl贸, el 28 de mar莽 a Montanejos, el 4 d’abril a Culla, a Orpesa el 6 d’abril, a Benic脿ssim l’11 d’abril. El 18 d’abril a Morella, el 20 d’abril a Sogorb i la final provincial tindr脿 lloc a Benic脿ssim el 25 de maig.

Cal assenyalar que es poden inscriure a esta competici贸 els castellonencs nascuts l’any 1957 i anteriors. Poden participar centres d’adults majors, centres de jubilats i pensionistes, organismes privats i associacions, sempre que posse茂squen domicili en la prov铆ncia de Castell贸 i fonamentalment en els municipis en els quals es duran a terme els jocs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.