Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació fomentarà l’envelliment actiu a través dels I Jocs Castellonencs d’Adults Majors

La Diputació fomentarà l’envelliment actiu a través dels I Jocs Castellonencs d’Adults Majors

El Govern Provincial es recolza en l’esport i la cultura com a eixos d’esta innovadora iniciativa que començarà el 23 de febrer.

La Diputació de Castelló fomentarà l’envelliment actiu a través dels I Jocs Castellonencs d’Adults Majors (I JCAM), una competició esportiva que recorrerà els pobles de Castelló a partir del pròxim 23 de febrer. El Govern Provincial es recolza en l’esport i la cultura com a eixos més importants d’esta innovadora iniciativa que recolza al sector poblacional més major dels pobles de la província també a través de la posada en valor dels jocs tradicionals de Castelló.

La diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que “esta iniciativa respon a la inquietud dels nostres majors, que cada vegada més demanden un altre tipus d’activitats diferents de les quals fins ara duien a terme les institucions per a fomentar el seu envelliment actiu i millorar la seua qualitat de vida”.

Així, la diputada ha assegurat que “amb estos jocs estem fomentant l’esport, eix estratègic de la Diputació, al mateix temps que posem en valor pràctiques culturals tradicionals i la sana competència entre els majors de diferents municipis de la província”.

Cal tenir en compte que les inscripcions ja poden realitzar-se en els 10 ajuntaments dels municipis en els quals es realitzaran estos primers jocs, que són els següents: Alcalá de Xivert el 23 de febrer, el 16 de març a Les Useres, el 23 de març a Benicarló, el 28 de març a Montanejos, el 4 d’abril a Culla, a Orpesa el 6 d’abril, a Benicàssim l’11 d’abril. El 18 d’abril a Morella, el 20 d’abril a Sogorb i la final provincial tindrà lloc a Benicàssim el 25 de maig.

Cal assenyalar que es poden inscriure a esta competició els castellonencs nascuts l’any 1957 i anteriors. Poden participar centres d’adults majors, centres de jubilats i pensionistes, organismes privats i associacions, sempre que posseïsquen domicili en la província de Castelló i fonamentalment en els municipis en els quals es duran a terme els jocs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.