fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 inicia la formaci贸 a la carta en els CEDES per adaptar els cursos a les necessitats de l’empreses que ofereixen ocupaci贸

La Diputaci贸 inicia la formaci贸 a la carta en els CEDES per adaptar els cursos a les necessitats de l’empreses que ofereixen ocupaci贸

Ja ha comen莽at la preparaci贸 per facilitar llocs de treball en un supermercat i una empresa d’il路luminaci贸 de l’interior.

Els Centres de Desenvolupament Rural de la Diputaci贸 de Castell贸 (CEDES) han incorporat a la seua estrat猫gia de promoci贸 de l’ocupaci贸 un nou programa de ‘formaci贸 a la carta’, que neix amb l’objectiu de satisfer les necessitats ocupacionals del teixit productiu. Actualment, les delegacions de Llucena i la Vall d’Alba han iniciat dos cursos formatius amb este prop貌sit, un de preparaci贸 de personal de supermercat, en la poblaci贸 de l’Alcalat茅n, i un altre d’instrucci贸 en il路luminaci贸 d’espectacles en directe, que t茅 lloc en la localitat de la Plana Alta.

“El nostre comprom铆s 茅s afermar la inserci贸 laboral a les comarques de l’interior, per aix貌 茅s necessari aliar-nos amb els quals cada dia lluiten per treure la nostra economia avance”, ha destacat el diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella.

Aix铆, el Govern Provincial liderat per Javier Moliner est脿 treballant bra莽 a bra莽 amb una cadena de supermercats aut貌ctona, que recentment va iniciar la cerca d’empleats qualificats per cobrir els llocs de treball que crear脿 amb l’obertura, pr貌ximament, d’un establiment a Llucena.

En este sentit, “la Corporaci贸 Provincial ha engegat un curs preparatori que, una vegada finalitzat, donar脿 ocupaci贸 a entre vuit i deu dels alumnes participants”, ha confirmat Aguilella. En total, este curs tindr脿 85 hores de formaci贸, de les quals 60 hores seran pr脿ctiques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.