fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 notifica a l’antiga concession脿ria de la piscina provincial la liquidaci贸 definitiva del contracte

La Diputaci贸 notifica a l’antiga concession脿ria de la piscina provincial la liquidaci贸 definitiva del contracte

Ho ha fet sobre la base de la resoluci贸 del Consell Jur铆dic Consultiu que dictamina que l’empresa ha incomplit el contracte.

La Diputaci贸 de Castell贸 notifica a l’antiga concession脿ria de la Piscina provincial la liquidaci贸 definitiva del contracte de gesti贸. Aix铆 ho han decidit despr茅s que el president del Govern Provincial, Javier Moliner, i el diputat d’Esports, Luis Mart铆nez, s’hagen reunit amb els t猫cnics jur铆dics de l’administraci贸 per a analitzar la situaci贸 del complex esportiu despr茅s que l’empresa que ho gestionava haja recorregut la rescissi贸 del contracte .

El diputat responsable de l’脿rea ha explicat que esta decisi贸 se sustenta sobre la base del dictaminat el passat 7 d’agost pel Consell Jur铆dic Consultiu de la Comunitat Valenciana en resoldre que era procedent el proc茅s de resoluci贸 del contracte davant els incompliments de l’empresa, que han portat a no pagar els c脿nons establits a la Diputaci贸, ni les taxes i impostos municipals i fins i tot l’Ag猫ncia Tribut脿ria ha obert una dilig猫ncia d’embargament per altres deutes.

De la mateixa manera, el Govern Provincial reclamar脿 de nou a l’antiga concession脿ria les claus de la Piscina Provincial “perqu猫 quan la just铆cia resolga el recurs interposat per la rescissi贸 del contracte l’activitat torne immediatament a la piscina”.

En este sentit, Mart铆nez ha lamentat que “els impediments judicials que est脿 posant l’antiga concession脿ria paralitzen la nova adjudicaci贸 i, la qual cosa 茅s pitjor, impedeixen que els treballadors es reincorporen als seus llocs de treball i que els usuaris de la Piscina puguen fer 煤s de les seues instal路lacions i serveis”.

脡s per a莽貌 que el diputat d’Esports espera “que tot este proc茅s judicial es resolga com m茅s prompte millor. Des que l’antiga concession脿ria va incomplir amb l’establit en el contracte des de Diputaci贸 hem fet tots els passos possibles cap a una nova licitaci贸 i ho hem fet amb un 煤nic objectiu: que este tancament temporal produ茂t per culpa de l’antiga concession脿ria afecte el menor temps possible a treballadors i usuaris. Ara, 茅s la just铆cia la que ha de resoldre el recurs i quan aix铆 siga obrirem immediatament les portes de la Piscina Provincial”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.