fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació preveu el millor octubre turístic dels últims anys a la província

La Diputació preveu el millor octubre turístic dels últims anys a la província

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació augura un augment del 8% de l’activitat respecte al mateix període de 2016.

La Diputació de Castelló preveu el millor mes d’octubre turístic dels últims anys a la província. Així, i mancant confirmar-ho amb les dades oficials, el Patronat Provincial de Turisme de la institució augura, després de les converses mantingudes amb una mostra important d’empresaris i municipis, un increment d’almenys un 8% de l’activitat del sector turístic castellonenc respecte al mateix període de 2016.

El vicepresident provincial i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha valorat positivament estes previsions que “es tradueixen en més turistes als pobles, més activitat en els seus comerços i més economia a la província. Un comportament així de positiu a hores d’ara de l’any vol dir més oportunitats per als castellonencs, i això és una bona notícia”.

Cal tenir en compte que entre els factors que han afavorit el bon comportament turístic a la província durant este mes se situa, a més de la promoció, la qualitat de l’oferta, el bon temps i la coincidència de diversos ponts festius, alguna cosa que “ha animat al fet que sobretot més famílies s’hagen decidit a visitar-nos durant este període que tradicionalment és inclòs ja com a temporada baixa en bona part de la província”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.