fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules i Facsa renoven la xarxa d’aigua potable en el carrer Hortes

Nules i Facsa renoven la xarxa d’aigua potable en el carrer Hortes

S’ha ampliat la capacitat de conducci贸 a la zona per evitar fugides i millorar la qualitat del servei als ve茂ns.

L’Ajuntament de Nules i Facsa, dins del seu comprom铆s amb la millora constant de les instal路lacions hidr脿uliques del municipi, han completat la renovaci贸 de la xarxa d’aigua potable en el carrer Hortes de la platja de la poblaci贸.

La reforma ha perm猫s actuar en un tram de 290 metres de longitud per reempla莽ar l’antiga canonada de PVC per una nova de polietil猫 que, entre altres millores, suposa ampliar la capacitat de conducci贸 de la xarxa en aquesta zona del municipi.

Aix铆 mateix, Facsa, ha aprofitat per renovar 11 escomeses domicili脿ries i 3 v脿lvules de xarxa, a m茅s d’instal路lar una nova boca de reg destinada a la neteja vi脿ria de la zona.

Entre altres millores, aquesta nova actuaci贸 permetr脿 evitar possibles fugides i corts en el subministrament, la qual cosa redundar脿 en una major qualitat del servei per als usuaris.
L’alcalde de Nules, David Garc铆a, que ha visitat el carrer objecto d’aquestes millores al costat dels t猫cnics de l’empresa FACSA, ha manifestat que “es tracta d’una actuaci贸 molt important per als ve茂ns d’aquesta zona que a m茅s compta amb la instal路laci贸 de dues boques d’aigua inexistents en aquest carrer que facilitar脿 les tasques a l’empresa encarregada de la neteja vi脿ria. L’actuaci贸 es complementar脿 amb una segona fase en la qual s’asfaltar脿 el vial, que compta amb una inversi贸 municipal de 43.000 euros i que previsiblement comen莽ar脿 la setmana vinent”.

Per la seva banda, el director de l’脿rea de Prove茂ment de FACSA, Pascual Maximino, ha assegurat que “la renovaci贸 d’aquest tram de la xarxa d’aigua potable s’emmarca dins dels esfor莽os permanents de l’ajuntament de Nules i de FACSA d’introduir millores en el prove茂ment d’aigua, millorant la qualitat del servei quant a continu茂tat i pressi贸 de subministrament, evitant al mateix temps l’obsolesc猫ncia de la xarxa i minimitzant les p猫rdues d’aigua”.

Els treballs formen part del Pla de Millores d’Infraestructures Hidr脿uliques que l’Ajuntament de Nules, en coordinaci贸 amb Facsa, com a concession脿ria del servei municipal d’aigua potable de la localitat, est脿 duent a terme en el casc urb脿 de la localitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.