fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació recolza al sector làctic provincial i fomenta el consum dels seus productes com a part de Castelló Ruta de Sabor

La Diputació recolza al sector làctic provincial i fomenta el consum dels seus productes com a part de Castelló Ruta de Sabor

El president Moliner posa en valor l’important motor per a l’ocupació rural que suposa el sector agroalimentari a Castelló.

La Diputació de Castelló recolza al sector làctic provincial i fomenta el consum dels seus productes elaborats a la província com a part del seu projecte Castelló Ruta de Sabor. El president provincial, Javier Moliner, ha visitat l’empresa ‘Tot de Poble’, situada a Les Coves de Vinromà, on ha posat en valor l’important motor econòmic i d’ocupació en l’àmbit rural que suposa el sector agroalimentari a Castelló.

“Des de la Diputació estem treballant per posar en valor la qualitat dels productes elaborats a la nostra província i per fomentar el seu consum perquè consumir productes de Castelló és garantir l’ocupació de centenars de persones i crear noves oportunitats econòmiques als nostres pobles, alguna cosa especialment rellevant a les zones rurals de Castelló”, ha assenyalat Moliner.

El president ha conegut en primera persona els processos d’elaboració d’estos productes làctics en una empresa que elabora formatges de manera tradicional seguint el procés íntegre de producció, des de la cura de les ovelles fins a la formació manual de les peces.

En este sentit, Moliner ha posat l’accent que “consumir productes de Castelló suposa, a més de consumir productes de primera qualitat, també retornar la riquesa al nostre territori. Estem en condicions d’assegurar al consumidor que esta aposta de triar productes de la terra no el decebrà, però és que a més està ajudant a consolidar empreses, llocs de treball i amb això més oportunitats i més població en els municipis de la nostra província”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.