fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 renova el seu comprom铆s amb la Fundaci贸 PortCastell贸 per a impulsar el seu desenvolupament comercial

La Diputaci贸 renova el seu comprom铆s amb la Fundaci贸 PortCastell贸 per a impulsar el seu desenvolupament comercial

El Govern Provincial inverteix 9.000 euros per a finan莽ar accions de promoci贸 dirigides a la millora de la competitivitat del port.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha renovat el seu comprom铆s amb la Fundaci贸 PortCastell贸 a fi “d’unir esfor莽os entre l’administraci贸 provincial i una infraestructura clau per al desenvolupament econ貌mic i social de la prov铆ncia com 茅s PortCastello”.

Aix铆 ho ha destacat el diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, despr茅s que la Junta de Govern celebrada el passat 8 d’agost aprovara un conveni de col路laboraci贸 pel qual el Govern Provincial destinar脿 9.000 euros a afavorir accions de promoci贸 i estudi encaminades cap a la millora de la competitivitat del Port i ind煤stries relacionades, desenvolupant les seues activitats en l’脿rea d’influ猫ncia d’este.

D’esta manera, la Diputaci贸 i la Fundaci贸 PortCastell贸 reafirmaran una alian莽a estrat猫gica perqu猫 “el port, i de la seua m脿 tota la prov铆ncia, miren cap a un futur replet d’oportunitats. El port 茅s, sense cap dubte, un element estrat猫gic clau per al desenvolupament empresarial de Castell贸 i per a la creaci贸 d’ocupaci贸 per a莽貌, apostar per ell 茅s apostar per accelerar l’economia provincial, la competitivitat empresarial i la creaci贸 d’ocupaci贸”.

Aix铆 les coses, mitjan莽ant esta ajuda el Govern Provincial refor莽ar脿 la implementaci贸 del pla d’activitats programat per la fundaci贸 per a este exercici permetr脿 treballar en l’impuls d’accions innovadores i en el desenvolupament comercial del port “ajudant aix铆 a multiplicar la for莽a de sectors que tenen en PortCastell贸 una porta d’eixida al m贸n com s贸n, sense anar m茅s lluny, el cer脿mic, citr铆cola o log铆stic”.

Cal destacar que esta col路laboraci贸 lleial entre port i Diputaci贸 s’ha materialitzat en altres 脿mbits com 茅s el de la promoci贸 tur铆stica internacional. Amb este objectiu, en els 煤ltims anys el Govern Provincial i PortCastell贸 han signat un conveni de col路laboraci贸 per a potenciar el port com una gran finestra tur铆stica a tothom promocionant Castell贸 com una escala de creuers que permeta potenciar l’arribada de grans masses de turistes a bord dels vaixells de passatgers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.