fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La directora general de l’eige entrega un nou habitatge social a Nules

La directora general de l’eige entrega un nou habitatge social a Nules

A Nules s贸n dotze els habitatges socials entregats en any i mig

La directora general de l鈥橢ntitat d鈥橧nfraestructures de la Generalitat Valenciana, Helena Beunza, ha estat a Nules per a fer entrega d鈥檜n habitatge social. En poc m茅s d鈥檃ny i mig s贸n 12 els habitatges socials entregats a diferents fam铆lies de Nules amb una inversi贸 de 85.000 euros.

L鈥檃lcalde de Nules, David Garc铆a; el regidor d鈥橴rbanisme, Adri谩n Sorribes, i el regidor d鈥橦abitatge, Antonio Romero, s鈥檋an reunit amb la directora general de l鈥橢IGE per tal de sol路licitar m茅s implicaci贸 amb la ciutadania de Nules.

El regidor d鈥橦abitatge, Antonio Romero, destaca que 鈥渉em aprofitat la pres猫ncia de la directora general de l鈥橢IGE a Nules per a fer una reuni贸 de treball i traslladar-li les necessitats de la ciutadania en habitatge. Per la qual cosa, les dues institucions hem de continuar col路laborant per a la consecuci贸 dels nostres objectius, que s贸n dotar els ve茂ns i les ve茂nes de Nules que estiguen necessitats d鈥檜n habitatge digne鈥. L鈥橢IGE est脿 gestionant a Nules un total de 56 habitatges p煤blics, dels quals 16 estan cedits en venda amb pagament ajornat, 38 estan cedits en lloguer i 2 s鈥檋an rehabilitat i es troben en fase d鈥檃djudicaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.