fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Auditiva torna a Vila-real amb 13 bandes alternatives fins a juny que situen la ciutat “en el mapa de la música emergent”

Auditiva torna a Vila-real amb 13 bandes alternatives fins a juny que situen la ciutat “en el mapa de la música emergent”

El cicle de música independent arriba dissabte que ve a la programació cultural en la seua quarta edició, amb el concert de Santo Rostro+Electric Belt i Gherkins a la sala Japan Rock Club

El Cicle de Música Emergent Auditiva torna aquest dissabte a Vila-real amb la quarta edició del programa, que portarà a la ciutat 13 bandes independents i allunyades dels escenaris més comercials. Després d’un primer concert al gener, el dissabte seran els de Jaén Santo Rostro+Electric Belt i els castellonencs Gherkins els que desplegaran el seu rock més psicodèlic en dos concerts a la sala Japan Rock Club, a partir de les 19.00 hores. Fins al mes de juny, li seguiran altres quatre concerts, amb grups que van del post-rock electrònic al hardcore o noise experimental.

“Auditiva ens portarà cada primer dissabte de mes, fins a juny, grups procedents de diferents punts d’Espanya, de manera que el cicle es converteix en una manera de conéixer les bandes espanyoles més influents en el camp de la música alternativa”, assenyala el regidor de Cultura, Eduardo Pérez. Bilbao, València, Barcelona, Girona o Saragossa són alguns dels llocs des dels quals arribaran les formacions emergents del panorama nacional, en un festival que es consolida com una de les cites imprescindibles en el calendari de la música alternativa i independent del país. En concret, per Vila-real passaran fins a juny bandes com Killerkume i Dûrga (març), Meido, Please wait i Illinoise (abril), Nus (maig) i Drei Affen, Tano! i Huérfanxs (juny). La majoria de les actuacions tindran lloc a la Japan Rock Club, amb una entrada de 5 euros, encara que en aquesta edició s’han reservat també dues grans actuacions gratuïtes: Nus, que sonarà en la mitjanit del 6 de maig dins de la programació de FITCarrer i el concert del mes d’abril, que tindrà lloc a l’Skate Park (1 d’abril, 19.00 hores).

“El Cicle de música emergent de Vila-real, Auditiva, arriba a la seua quarta edició. Com en anys anteriors, la Regidoria de Cultura dóna suport a aquesta iniciativa que posa a Vila-real en el mapa de la música alternativa i emergent”, conclou Pérez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.