fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La família de Matilde Salvador dona part de la col·lecció personal de la compositora a l’Ajuntament de Castelló

La família de Matilde Salvador dona part de la col·lecció personal de la compositora a l’Ajuntament de Castelló

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha agraït a la seua filla que hagen escollit al consistori com a “salvaguarda de la valuosa herència de Matilde”.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha mantingut una reunió este matí amb Matilde Asencio, filla de Matilde Salvador, en la qual esta ha realitzat una donació a l’Ajuntament de Castelló d’objectes que formaven part de la col·lecció personal de la compositora i pintora castellonenca.

Així, Asencio ha donat al consistori una titella, que representa al personatge de la Infantona del Rei Barbut, un dibuix al llapis del pintor Porcar i un àlbum amb material de premsa i programes de mà dels actes organitzats pel Conservatori de Música que van ser arreplegats pel marit de Salvador, Vicente Asencio.

Ruiz ha volgut agrair a la família de Matilde Salvador que esta haja pensat en l’Ajuntament de Castelló “com a salvaguarda d’esta valuosa herència i adquirim el compromís de conservar el llegat de Matilde Salvador com a filla predilecta de la ciutat de Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.