fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Amb la fi del ‘roaming’ s’aplicaran les tarifes habituals ja contractades

Amb la fi del ‘roaming’ s’aplicaran les tarifes habituals ja contractades

La fi als recàrrecs per utilitzar el mòbil a l’estranger serà efectiva a partir de dijous.

El ‘roaming’,a tarifa que s’aplicava fins ara a l’hora d’utilitzar el mòbil quan sorties d’Espanya i viatjaves per la Unió Europea s’acaba este dijous. Això vol dir que les tarifes i els recàrrecs que es cobraven per la utilització d’este servei es normalitzaran i deixaran de ser excessius com fins ara.

Tot i així, hem de tenir en compte que,si bé és cert que s’acaba el ‘roaming’ seguirem estant limitats pel temps i la quantitat, és a dir, que podrem utilitzar la mateixa quantitat de minuts de trucada i megas que tinguem contractats en el nostre país de residència. Això vol dir que si en algun moment arribem al límit, se’ns carregarà l’import de més que haguem utilitzar amb una tarifa més alta que la d’Espanya, tot i que no tant com fins ara. Així doncs les trucades costarien 3,2 cèntims el minut, els SMS 1 cèntim i cada giga 7,7€.

Esta tarifa s’aplicarà a tot el país a on estigues en el moment de la trucada o d’enviar un missatge, de tal manera que els costos seran els mateixos per tots aquells que truquen dins del mateix país on estiguen actualment com per tots aquells que truquen a un altre país de la UE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.