fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Fundaci贸 Hospital Provincial professionalitzar脿 la seua ger猫ncia per a continuar avan莽ant cap a la constituci贸 de l’Institut d’Investigaci贸 Sanit脿ria de Castell贸

La Fundaci贸 Hospital Provincial professionalitzar脿 la seua ger猫ncia per a continuar avan莽ant cap a la constituci贸 de l’Institut d’Investigaci贸 Sanit脿ria de Castell贸

Segons el president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, es tracta d’un nou i important pas en el llarg proc茅s que ha de culminar amb la constituci贸 d’un centre de refer猫ncia homologat per l’Institut Carles III.

El Patronat de la Fundaci贸 de la Comunitat Valenciana Hospital Provincial de Castell贸 ha decidit hui aprovar una modificaci贸 d’estatuts en la qual es contempla la professionalitzaci贸 de la figura de la directora o director gerent per un per铆ode de quatre anys renovables. Aix铆 ho ha explicat el president de la Fundaci贸 i de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, qui ha assenyalat que es tracta de 芦un nou pas cap a la constituci贸 de l’Institut d’Investigaci贸 Sanit脿ria (IIS)禄 en el qual l’entitat treballa. Es tracta d’un projecte abanderat per la instituci贸 provincial que ha de culminar amb l’homologaci贸 de l’Institut Carles III, dependent del Ministeri de Ci猫ncia i Innovaci贸. En l’actualitat la ger猫ncia est脿 ocupada per una treballadora de l’Hospital Provincial que compagina el c脿rrec amb l’acompliment de les seues funcions laborals.

El president recorda que 芦el cam铆 cap a l’aprovaci贸 definitiva de l’el IIS 茅s llarg i resulta imprescindible que estiga al capdavant de la Fundaci贸 un gestor administratiu a temps complet amb capacitat per a desenvolupar tasques tan importants com la direcci贸 econ貌mica, prefectura de personal, execuci贸 de les decisions adoptades pel Patronat, representaci贸 del president en abs猫ncia d’aquest, celebraci贸 de convenis, actes i contractes d’obres i subministraments, compliment de programes, o la relaci贸 amb altres organismes.

Mart铆 explica que la nova ger猫ncia tindr脿 芦un paper determinant en la realitzaci贸 dels tr脿mits administratius que comporta el cam铆 cap a la constituci贸 del futur institut. L’aposta per la professionalitzaci贸 d’aquesta figura 茅s un nou pas que se suma a la recent construcci贸 dels laboratoris de la Unitat de Ter脿pies Avan莽ades de la Fundaci贸 que se situen a la Universitat Jaume I.

La Unitat de Ter脿pies Avan莽ades, impulsada per la Fundaci贸 Hospital Provincial de Castell贸, t茅 com a objectiu fomentar la investigaci贸 en l’脿mbit del desenvolupament de f脿rmacs innovadors i de precisi贸, pol铆mers terap猫utics i biomarcadors funcionals en nanomedicina i diagn貌stic molecular. Per a aquesta comesa, l’UJI ha cedit l’煤s de 130 m虏, distribu茂ts en dos laboratoris i quatre despatxos que se situen en la Facultat de Ci猫ncies de la Salut.

El Patronat tamb茅 ha aprovat en la seua reuni贸 de hui el Pla d’Actuaci贸 Econ貌mica de Fundaci贸 per a 2023 en el qual es contempla un pressupost de 887.420 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.