fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 reivindica la seua aposta per la investigaci贸 per a afavorir al sector de l’agricultura

La Diputaci贸 de Castell贸 reivindica la seua aposta per la investigaci贸 per a afavorir al sector de l’agricultura

El diputat de Desenvolupament Rural, Santiago P茅rez, ha intervingut en la Jornada sobre Agricultura Sostenible celebrada en la instituci贸 provincial.

La Diputaci贸 ha refor莽at el seu comprom铆s amb la investigaci贸 en el sector agrari durant la Jornada sobre Agricultura Sostenible organitzada hui divendres entre la instituci贸 provincial i la Universitat Jaume I a trav茅s del grup dedicat a la investigaci贸 del projecte Intomed.

En la jornada s’ha tractat la difusi贸 al sector agrari de les eines sostenibles per al control de plagues que han sorgit a l’empara de la investigaci贸 que s’ha dut a terme per part d’universitats de sis pa茂sos de la conca mediterr脿nia.

Durant la jornada s’ha comptat amb la participaci贸 de diversos ponents professionals del sector i investigadors: V铆ctor Flors, Jos茅 Miguel Campos, Alberto Urbaneja, Alessandro Rienzo, Paloma S谩nchez, Pablo Ibort, Miguel Romano i Pedro 脕guila.

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi P茅rez, ha intervingut en aquesta confer猫ncia amb la finalitat de mostrar el suport de la Diputaci贸 al sector de l’agricultura sostenible i el control ecol貌gic de plagues, aix铆 com per a remarcar la import脿ncia de continuar per la senda de la investigaci贸 en aquest 脿mbit.

Per aix貌, la Diputaci贸 ha apostat per aquest projecte, aportant al voltant de 300.000 鈧 durant els 煤ltims tres anys. L’actuaci贸 consisteix en la investigaci贸 de l’aplicaci贸 de micorrizes en diversos tipus de cultius, com 茅s el cas dels c铆trics, ametlers, oliveres i tomaca, per a fomentar la seua resist猫ncia davant diverses plagues i davant l’estr茅s h铆dric.

Leave a Reply

Your email address will not be published.