fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Gu脿rdia Civil rescata a un conductor d’un cami贸 semi-inconscient despr茅s d’un accident a Sagunt

La Gu脿rdia Civil rescata a un conductor d’un cami贸 semi-inconscient despr茅s d’un accident a Sagunt

Els agents de la Gu脿rdia Civil van aconseguir estabilitzar al conductor i evacuar-lo amb 猫xit.

La r脿pida actuaci贸 de la Gu脿rdia Civil de Val猫ncia ha salvat la vida d’un conductor de cami贸 que va patir un accident en el p脿rquing d’una estaci贸 de servei aquest mat铆. Segons va informar la policia, el conductor va patir un s铆ncope mentre condu茂a i va quedar atrapat a l’interior de la cabina del vehicle.

En rebre la trucada d’emerg猫ncia, els agents de la Gu脿rdia Civil van acudir al lloc del succ茅s i van trobar el conductor semi-inconscient i atrapat a l’interior de la cabina del cami贸. Despr茅s de sol路licitar l’ajuda dels serveis m猫dics, els agents van aconseguir accedir a la cabina del cami贸 i van realitzar els primers auxilis necessaris per a estabilitzar el conductor i fer-lo recuperar la consci猫ncia.

Finalment, els serveis m猫dics van aconseguir evacuar el conductor del cami贸 despr茅s de desencallar-lo de la cabina. La r脿pida actuaci贸 i professionalisme dels agents de la Gu脿rdia Civil va permetre salvar la vida del conductor, qui es troba en estat estable i sota observaci贸 m猫dica. La policia ha destacat la import脿ncia de la col路laboraci贸 ciutadana i el treball conjunt dels serveis d’emerg猫ncia en casos com aquest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.