fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La llista d’espera quir煤rgica se situa en 90 dies de mitjana a la Comunitat Valenciana

La llista d’espera quir煤rgica se situa en 90 dies de mitjana a la Comunitat Valenciana

El temps d’espera mitj脿 per a ser intervingut en la sanitat p煤blica valenciana disminueix nou dies respecte a l’anterior trimestre.

El sistema sanitari p煤blic valenci脿 facilita des de 2016 les dades de l’evoluci贸 de la llista d’espera quir煤rgica de forma trimestral.

Per especialitats, l’espera mitjana 茅s de 78 dies per a cirurgia general, 60 per a ginecologia, 76 per a oftalmologia, 65 per a otorinolaringologia, 112 per a traumatologia, 70 per a urologia, 34 per a cirurgia card铆aca, 124 per a cirurgia vascular, 81 per a cirurgia maxilofacial, 110 per a cirurgia pedi脿trica, 114 per a cirurgia pl脿stica, 93 per a cirurgia tor脿cica i 45 per a dermatologia, entre altres.

Per patologies, l’espera 茅s de 76 dies per a cataractes, 67 per a h猫rnia inguinal, 110 per a pr貌tesi de maluc, 121 per a pr貌tesi de genoll, 100 per a artrosc貌pia, 134 per a varices, 72 per a colecistectomia, 107 per a h脿l路lux valgus, 64 per a adenoamigdalectom铆a, 68 per a hipertr貌fia benigna de pr貌stata, 68 per a quist pilonidal, 100 para fimosis i 68 per a t煤nel carpiano, entre altres.

Es consideren en llista d’espera quir煤rgica (LEQ) a tots els pacients d’un procediment quir煤rgic diagn貌stic o terap猫utic no urgent acceptat pel pacient i para la realitzaci贸 del qual es t茅 prevista la utilitzaci贸 de quir貌fan en algun dels hospitals de refer猫ncia i d’脿rea p煤blics de la Comunitat Valenciana.

La demora 茅s el temps mitj脿, expressat en dies, que porten esperant els pacients pendents d’intervenci贸, des de la data d’entrada en el registre fins avui final del per铆ode d’estudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.