fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Castell贸 activa un servei especial per a evitar aglomeracions a l’entorn de la Bas铆lica del Lled贸

La Policia Local de Castell贸 activa un servei especial per a evitar aglomeracions a l’entorn de la Bas铆lica del Lled贸

Marco demana continuar actuant amb prud猫ncia i evitant situacions de risc durant el segon cap de setmana de ‘no Magdalena’.

La Policia Local de Castell贸 posar脿 en marxa aquest dissabte un dispositiu especial de seguretat per a evitar aglomeracions a l’entorn de la Bas铆lica del Lled贸 davant la possible aflu猫ncia de persones que puguen acostar-se per ser el dia en qu猫 s’haguera celebrat l’Ofrena de flors a la Mare de D茅u del Lled贸. Cal recordar les festes de la Magdalena i els seus actes estan suspesos a causa de la pand猫mia.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha reiterat la crida perqu猫 els ve茂ns i ve茂nes de la ciutat continuen actuant amb prud猫ncia i eviten situacions que puguen comportar risc sanitari. “Encarem ara el segon cap de setmana en el qual hagu茅rem celebrat les nostres festes i, per aix貌, vull apel路lar de nou a la responsabilitat de la ciutadania per a evitar participar en actes o activitats que puguen implicar aglomeraci贸 de persones”.

El regidor de l’脿rea de Seguretat P煤blica i Emerg猫ncies, David Donate, ha recordat que durant tota la setmana de ‘no Magdalena’ s’ha desplegat un dispositiu especial, amb refor莽 policial en determinats punts i en dies destacats com el del passat diumenge en el paratge de l’ermita de la Magdalena. Donate ha apuntat que aquest dissabte s’activar脿 tamb茅 un dispositiu especial per a evitar aglomeracions a l’entorn de la Bas铆lica del Lled贸.

“Refor莽arem la pres猫ncia policial en la zona des de primera hora del mat铆 i es col路locaran tanques als voltants de la bas铆lica de manera que, davant una possible aflu猫ncia de persones, es puga donar una resposta immediata per a impedir situacions de risc sanitari”, ha indicat. En aquest sentit, Donate ha explicat que el dispositiu especial podria comportar tancament de carrers al pas de persones i/o vehicles si fos aix铆 necessari per a garantir la seguretat.

Cal recordar que la Policia Local de Castell贸 va activar un dispositiu especial amb motiu de la setmana de ‘no Magdalena’. Des de la vesprada del passat dissabte s’han realitzat controls en colles i terrasses per a vetlar pel compliment de la normativa sanit脿ria. En total, s’han realitzat 122 propostes de sanci贸 per infringir les mesures sanit脿ries per a contindre la covid-19 des de dissabte passat. D’elles, 35 s贸n den煤ncies per mol猫sties i/o festes en domicilis particulars, 20 per consum d’alcohol en la via p煤blica, 25 per reunions en la via p煤blica superant el l铆mit de quatre persones, 14 per incomplir el confinament nocturn, 26 per no portar m脿scara o portar-la indegudament i dues per infraccions en establiments.

Leave a Reply

Your email address will not be published.