fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local d’Onda agrairà als xiquets el seu exemplar comportament a casa durant l’Estat d’Alarma

La Policia Local d’Onda agrairà als xiquets el seu exemplar comportament a casa durant l’Estat d’Alarma

Els agents reconeixen la cura i la dedicació diària dels sanitaris, Cossos i Forces de seguretat.

Les famílies amb xiquetes i xiquets estan fent un gran esforç per mantenir entretinguts als més xicotets dins de les seues cases. Per això, la Policia Local d’Onda agrairà als més xicotets el seu exemplar comportament durant l’Estat d’Alarma.

La iniciativa #AnimaAmiPeque es posarà en marxa la setmana vinent, els agents patrullaran els carrers d’Onda, a les vesprades i aniran agraint a cada xiquet o xiqueta que emplene un formulari amb les següents dades: nom, cognoms, adreça i número de telèfon que trobaran en la pàgina web del consistori.

L’Ajuntament serà l’encarregat d’avisar a les famílies perquè estiguen atentes a un dia concret i una hora determinada. “Els policies es passaran per la porta de la seua casa per a animar als xiquets dient els seus noms i donant-los les gràcies per fer-ho tan bé i animant-los a continuar portant-se bé durant la quarantena”, ha explicat, Elena Albalat, regidor de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana.

“Amb esta bonica iniciativa volem acostar i recordar als pares, mares i xiquets que la Policia d’Onda està a la seua disposició i servei treballant perquè a Onda es complisquen les normes de comportament i vèncer al virus el més ràpid possible”, ha destacat Albalat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.