fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local d’Onda es forma en habilitats psicosocials i gesti贸 de l’estr猫s

La Policia Local d’Onda es forma en habilitats psicosocials i gesti贸 de l’estr猫s

Un total de 20 agents de la Policia local d’Onda han assistit durant els dies 4 i 6 de juliol a un curs de formaci贸 sobre ‘Habilitats psicosocials i gesti贸 de l’estr猫s’.

El treball de la Policia Local 茅s un treball considerat per l’Organitzaci贸 Mundial de la Salut (OMS) com estressant i de risc, pel fet que realitzen la seua professi贸 en un entorn propens als conflictes: den煤ncies, detenci贸 de delinq眉ents, resoluci贸 de problemes, activitats assistencials, mediaci贸, emerg猫ncies… Situacions que poden desencadenar fatiga, no sols f铆sica, sin贸 tamb茅 ps铆quica.

El programa que s’ha impartit ha transm猫s als agents d’Onda de coneixements que els han dotat de compet猫ncies aplicables a la gesti贸 positiva de totes aquelles situacions relacionades amb la ciutadania. Aix铆 mateix, amb la realitzaci贸 d’este curs, han adquirit ferramentes orientades a aconseguir un desenvolupament 貌ptim emocional que els permetr脿 afrontar amb garanties d’猫xit les tasques di脿ries, transmetent una imatge de professionalitat i proximitat del cos de la Policia Local al ciutad脿 onder.

L’objectiu del psic貌leg i coach Pascual Benet, professor d’aquest curs, aix铆 com de l’IVASPE (Institut Valenci脿 de Seguretat P煤blica i Emerg猫ncies), ha sigut implicar a tots els agents i comandaments del cos de Policia Local d’Onda cap a la cerca activa d’un creixement professional i personal.

La regidora encarregada de l’脿rea, Mari Carmen Aguilella, ha assenyalat que “la realitzaci贸 d’este curs demostra l’aposta de l’actual equip de govern per la formaci贸 professional dels agents de la Policia Local d’Onda, ja que estes jornades no sols els beneficia a ells com a col路lectiu d’orde p煤blicament i individualment, sin贸 que tamb茅 acaben repercutint en millors serveis i atencions als ve茂ns del municipi”.

Per la seua banda, l’Intendent Principal Cap de la Policia Local, Miguel 脕ngel Izquierdo, ha destacat que “este curs ha servit per a refor莽ar el nexe de comunicaci贸 entre ve茂ns i agents, i mantenir amb aix貌 la confian莽a en la Policia Local d’Onda com a primer cos de seguretat al que recorren els ciutadans”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.