fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Actuacions de millora de la seguretat vi脿ria i uniformitat en la zona del poliesportiu municipal de Nules

Actuacions de millora de la seguretat vi脿ria i uniformitat en la zona del poliesportiu municipal de Nules

L’Ajuntament de Nules est脿 realitzant diferents actuacions de millora de la seguretat vi脿ria i uniformitat en la zona del Poliesportiu Municipal.

En concret, s’han pintat dos passos de vianants en la intersecci贸 entre el carrer Sant Vicent amb el carrer Ram贸n i Cajal amb la que es pret茅n donar major seguretat vi脿ria als vianants.

A m茅s, en la part lateral dreta del carrer Sant Vicent es modificar脿 l’estacionament qu猫 passar脿 d’estar en bateria a cord贸 “esta actuaci贸 es realitza en previsi贸 d’una ampliaci贸 de la vorera existent, ja que ara 茅s d’un metre i passar脿 a ser de tres metres, de la mateixa manera que la vorera del Poliesportiu Municipal”, matisa l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David Garc铆a.

Despr茅s, s’instal路laran uns pilons demanats pels ve茂ns i les ve茂nes amb els quals es pret茅n evitar que els vehicles puguen a la vorera en aparcar, “estem duent a terme actuacions de millora de la seguretat vi脿ria en diferents punts de la localitat, amb qu猫 donem resposta a les peticions fetes pels mateixos ve茂ns”, comenta David Garc铆a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.