fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local interposa m茅s de 30 sancions a amos de mascotes per no arreplegar excrements

La Policia Local interposa m茅s de 30 sancions a amos de mascotes per no arreplegar excrements

L’Ajuntament d’Onda consciencia sobre l’obligatorietat de complir l’ordenan莽a i valora de forma positiva els primers resultats de la campanya 鈥淣o sigues gos …i arreplega-la!…ell ho faria鈥.

Des del mes de gener, agents de la Policia Local informen i consciencien als ve茂ns d’Onda sobre la necessitat i obligatorietat d’arreplegar els excrements de les seves mascotes en via p煤blica, parcs i jardins. Des de llavors, s’ha traslladat a 700 onders la campanya de concicienciaci贸n que porta per nom 鈥淣o sigues gos …i arreplega-la!…ell ho faria鈥.

Amb aquesta iniciativa de l’equip de govern, l’Ajuntament pret茅n acabar amb un problema de comportament c铆vic que originaven la falta de decore i salubritat en algunes zones de la localitat. La regidora de la Policia Local de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha explicat que, 鈥渕algrat que la majoria dels ve茂ns del municipi t茅 una conducta exemplar i responsable en relaci贸 a cura dels seus animals, aquesta era una de les queixes i reivindicacions que m茅s ens han fet els ciutadans鈥. Per a莽貌, ha afegit Aguilella, 鈥渘o pod铆em mirar cap a un altre costat i ens vam posar a treballar per a posar soluci贸 a aquest problema a trav茅s d’una iniciativa que no 茅s recaptat貌ria sin贸 informativa, per貌 se sanciona si no es compleix l’ordenan莽a鈥. En aquest sentit, la regidora de Policia ha informat que fins avui s’han interposat un total de 34 sancions, que oscil路len entre els 50 i 100 euros, relacionades amb aquesta campanya que s’ha desenvolupat en dues fases, 鈥渓a informativa i la de vigil脿ncia i sanci贸鈥.

L’Intendent Principal Cap de la Policia Local d’Onda, Miguel 脕ngel Izquierdo, ha valorat positivament aquests primers resultats i ha agra茂t 鈥渓a col路laboraci贸 per part d’aquells ve茂ns que, tant de manera expressa com a trav茅s de les xarxes socials, han aportat informaci贸 relacionada i d’import脿ncia sobre aquells llocs on encara existeixen amos de mascotes que no respecten les normes de conviv猫ncia b脿siques鈥 i ha destacat que 鈥渟’han observat zones del municipi on s’ha hagut d’actuar amb m茅s determinaci贸, arribant fins i tot a destinar patrulles de pais脿鈥.
Finalment, Izquierdo ha insistit que l’objectiu de la Policia Local d’Onda i de l’Ajuntament 茅s 鈥渁cabar amb aquesta problem脿tica, que 茅s una responsabilitat col路lectiva鈥, i ha assegurat que, 鈥渆n tractar-se d’una campanya oberta, es continuar脿 de manera precisa amb el control d’aquest tipus de comportaments inc铆vics i peri貌dicament es realitzaran noves programacions informatives destinades a pal路liar tot el possible aquest problema que generen uns pocs per貌

Leave a Reply

Your email address will not be published.