fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La regidoria de Participaci贸 Ciutadana organitza una nova edici贸 de cursos formatius per a associacions sense 脿nim de lucre a Sagunt

La regidoria de Participaci贸 Ciutadana organitza una nova edici贸 de cursos formatius per a associacions sense 脿nim de lucre a Sagunt

En total seran cinc cursos gratu茂ts i una xarrada formativa sobre la gesti贸 telem脿tica que se celebraran entre febrer i juny.

La regidoria de Participaci贸 Ciutadana de l’Ajuntament de Sagunt ha organitzat una nova edici贸 de cursos de formaci贸 per a associacions sense 脿nim de lucre. Esta edici贸 comptar脿 amb un total de sis accions, d’una banda, cinc cursos repartits entre febrer i juny, i d’altra una sessi贸 formativa organitzada per la Xarxa d’entitat del Pa铆s Valenci脿. Tots els cursos seran oberts i gratu茂ts per a les associacions del municipi.

Els cursos, que tindran lloc en el Centre Cultural Mario Monreal, seran els seg眉ents; la tem脿tica del primer ser脿 ‘Obtenci贸 de certificats digitals, tramitaci贸 de documents i presentaci贸 telem脿tica’, i tindr脿 lloc el dissabte 23 de febrer i el 2 de mar莽 de 9 a 13 hores. El segon curs programat 茅s ”Obligacions documentals per a associacions’, que ser脿 el 23 de mar莽 en horari de 9 a 14 hores. Per al 6 d’abril est脿 previst el curs ‘Incrementar la base social i la participaci贸 en les nostres entitats’, que ser脿 de 9 a 13 hores (este curs, a excepci贸 de la resta, ser脿 en el Centre C铆vic ‘Els Vents’). El curs ‘Obligacions fiscals per a associacions’ ser脿 el dissabte 13 d’abril en horari de 9 a 14 hores, tamb茅 en el Centre Cultural Mario Monreal, igual que el de ‘Creaci贸 i gesti贸 de Blogs per a associacions’, que ser脿 el dissabte 8 de juny de 9 a 13 hores.

Les associacions interessades en algun d’estos cursos hauran de realitzar la inscripci贸 a trav茅s del correu electr貌nic participacio.ciutadana@aytosagunto.es o r.escoms@aytosagunto.es indicant el nom de l’associaci贸, el CIF, el nom i cognoms de la persona que assistir脿 en representaci贸 de l’associaci贸, aix铆 com el seu DNI i c脿rrec en l’associaci贸. Una vegada emplenat i enviat el correu se li confirmar脿 l’admissi贸 al curs en cas que queden places. Els cursos estan limitats a 20 places i podr脿 anar una persona per cada associaci贸.

D’altra banda, la sessi贸 formativa ‘Transpar猫ncia de les associacions i protecci贸 de dades en les ENL’ ser脿 el dijous 28 de febrer a les 17.30 hores en el Casal Jove del Port de Sagunt, i no requerix inscripci贸 pr猫via.

La regidora de Participaci贸 Ciutadana, Mar铆a Gim茅nez, ha declarat que “juntament amb la gesti贸 de les subvencions en concurr猫ncia competitiva que dota a les associacions ve茂nals d’ajudes per a desenvolupar els seus projectes, aix铆 com les diferents accions desenvolupades des del departament (mapatges urbans, processos de participaci贸, devolucions, guies informatives, etc), tamb茅 茅s fonamental continuar realitzant cursos de formaci贸 per al teixit associatiu del municipi, habilitant la gesti贸 que les ve茂nes i ve茂ns desenvolupen a les noves realitats de l’administraci贸, els recursos de la qual ens exigixen adaptar-nos cada vegada m茅s a una gesti贸 telem脿tica. S贸n, per tant, cursos que responen a les necessitats ve茂nals en la seua formaci贸 als nous temps de les institucions, i aix铆 es continuaran desenvolupant en futures edicions, perqu猫 les entitats sense 脿nim de lucre continuen treballant en les seues metes socials de la manera m茅s eficient i senzilla possible”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.